Sputtr.com | Alternative Search Engine

Aleanc

Miss Albania in Benelux

Per te pershendetur kete takim ishte dhe nenkryetari i Keshillit te Larte te Drejtesise dhe njekohesisht kreu i Aleanc-es Kuq e Zi, z.Kreshnik Spahiu.