Sputtr.com | Alternative Search Engine

Bashkuara

INTERNATIONAL COURT OF JUSTICE

INTERNATIONAL COURT OF JUSTICE Peace Palace, Carnegieplein 2, 2517 KJ The Hague, Netherlands Tel.: +31 (0)70 302 2323 Fax: +31 (0)70 364 9928 Website: www.icj-cij.org Press Release Unofficial No. 2010/25 22 July 2010 Accordance with international law of the unilateral declaration of independence ...

1.5 Million Homeschooled Students in the United States in 2007

December 2008 Since 1999, the National Household Education Surveys Program (NHES), conducted by the U.S. Department of Education's National Center for Education Statistics (NCES) in the Institute of Education Sciences, has collected nationally representative data that can be used to estimate the ...

List of civil society representatives attending the Follow-up ...

List of civil society representatives attending the Follow-up International Conference on Financing for Development to Review the Implementation of the Monterrey Consensus (Doha, Qatar, 29 November - 2 December 2008) Organization First name Last name ActionAid International Mr. Luca De Fraia ...

Title: UN-HABITAT Municipal Spatial Planning Support ...

Agjencisë i është dhënë mandati nga Kuvendi i Përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara për të prom-ovuar qytete e qyteza të qëndrueshme në aspektin social dhe mjedisor, me synim të sigurimit të strehimit adekuat për të gjithë.

Bashkëpunim Shkencor në Mbështetje te Peshkimit te ...

Ne zbatim te udhezimeve te Organeve Drejtuese te FAO-s, drafti i Kodit u formulua ne perputhje me Konventen e Kombeve te Bashkuara per Ligjin e Detit (the United Nations Convention on the Law of the Sea), duke marre parasysh Deklaraten e Cancùn te 1992, Deklaraten e Rio te 1992, klauzolat e Agjendes ...

AMBASADA E SHTETEVE TË BASHKUARA TË AMERIKËS NË SHKUP ...

AMBASADA E SHTETEVE TË BASHKUARA TË AMERIKËS NË SHKUP, MAQEDONI Me 7 tetor të vitit 2002, Stejt Departamenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës i dorrëzoi Kongresit të SHBA-ve Raportin e katërt vjetor për liritë fetare (religjioze).

SUPREME COURT OF KOSOVO - Bulletin of the Case Law

Ky projekt u financua nÎpÎrmes grantit tÎ Shteteve tÎ Bashkuara nÎ PrishtinÎ dhe Departamentit tÎ DrejtÎsisÎ tÎ Shteteve tÎ Bashkuara.

CDSS All-County Information Notice, I-66-99

Ministria e Bujqësisë të Shteteve të Bashkuara Programet e asistencës ushqimore Informacion për refugjatët PROGRAMI I TRISKAVE USHQIMORE Programi i triskave ushqimore ndihmon shumë njerëz, duke përfshirë edhe refugjatët, për të blerë ushqimin e nevojshëm për një shëndet të mirë.

WOMEN IN POLITICS MEAN TANGIBLE GAINS FOR DEMOCRACY

Programet e NDI në Kosovë përfshijnë fuqizimin e legjislativit, zhvillimin e partive politike dhe pjesëmarrjen qytetare dhe n ë pjesë ë t ë madhe financohen nga Populli Amerikan përmes Agjensionit të Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar (USAID).

South Dakota Humanities Council

America Vereinigde State van Amerika Shtetet e Bashkuara të Amerikës ya-tabâbarut ya-amerikâ mangâtât al-wilâyât al-muttaHida al-amrÎkîya Amêrikayi Miatsyal Nahangnêr Ameriketako Estatu Batauk Zlucanyja Štaty Amèryki Amerika Stadoù-Unanet Súedinenite Amerikanski štati Estats Units d'Amèrica amerikan ...