Sputtr.com | Alternative Search Engine

Bekapcsol

DESCRIPTION OF THIS PRODUCT

A HŐMÉRŐ BEKAPCSOL : ÁSA A lázmérő bekapcsolásához nyomja meg a BE/KI kapcsolót; egy rövid csipogó hang jelzi, hogy a lázmérő bekapcsolt, és a ...

www.summatrade.hu www.summatrade.hu ALL www.summatrade.hu ALL

egy zÓna elindÍtÁsa indÍtÁsi idŐpontok kikapcsolÁs idŐ És dÁtum beÁllÍtÁsa ÖntÖzÉs idŐtartama bekapcsol ÉrzÉkelŐ Áthidal

SPÓROLJON ENERGIÁT A FŰTÉSI HÁLOZAT ZÓNÁKRA ...

zóna termosztátja közül valamelyik (mindkettő) bekapcsol, a Z3-4 kimeneten 230V feszültség jelenik meg és a kimenetre csatlakoztatott zónaszelep és/vagy szivattyú is nyit/ indul.

RENOVA C 24 E RENOVA F 24 E

Védelmi funkciók: A rendszer fagyásvédelme: ha a főtıvíz hımérséklet 10 °C alatt van, bekapcsol a kazán szivattyú A kazán minden esetben bekapcsol ,ha a kazánvíz hımérséklet 8 °C alá csökken.

*IDŐKAPCSOLÓK

A kijelző mutatja a hibás állomás számát • Beépített túlfeszültség védelem • Áramkimaradás esetén egy belső akku-mulátor a programot 24 óráig megőrzi • A beépített gyári program minden kört naponta 10 percre bekapcsol MŰSZAKI *TULAJDONSÁGOK Programok száma: 2 Napi ...

NEW HOLLAND T4OOO

A mellső híd hajtás bekapcsol, ha a hátsó kerekek megcsúsznak az elsőkhöz képest. 10 fokos lejtőn lefelé és felfelé egyaránt bekapcsol az összkerékhajtás a nagyobb biztonság érdekében.

Kezelési útmutató

Két sípszó hallatszik, és az AWAY jelzőfény bekapcsol. A kilépési késleltetés elindul. Opcionális élesítés A rendszer élesítése AWAY üzemmódban Nyomja le és tartsa lenyomva az gombot, míg két sípszó hallatszik.

Kezelési útmutató zónavezérlõ (1-4 fûtési zóna ...

ja közül valamelyik (mindkettõ) bekapcsol,a Z1 és/vagy Z2 kimeneteken megjelenõ 230V AC feszültség mellett a Z1-2 kimeneten is 230V AC feszültség jelenik megés a kimenetre

Kezelési és szerelési útmutató

Védelmi funkciók: A rendszer fagyvédelme: ha a fûtõvíz hõmérséklet 10 C alatt van, bekapcsol a kazán szivattyú A kazán minden esetben bekapcsol , ha a kazánvíz hõmérséklet 8 C alá o csökken és 25 C-ra fûti a rendszert.

BH-212 Nokia Bluetooth- fülhallgató

Ha a hívást a telefonról vissza szeretnénk kapcsolni a fülhallgatóra, körülbelül 2másodpercig tartsuk lenyomva a többfunkciós gombot (a fülhallgató bekapcsol).