Sputtr.com | Alternative Search Engine

Bibliju

Upoznajmo Bibliju

1. s tupan j Molimo upisati podatke . ime i prezime: Dob: Datum rođenja: adresa: Voditelj: a10 Upoznajmo Bibliju 1. stupanj biblijske priče Stjepan je bio dobar čovjek koji je služio Gospodinu

ENGLESKO - SRPSKI RE NIK ZATVORSKE TERMINOLOGIJE

Da li biste želeli Bibliju/Kuran? Do you eat pork? Da li jedete svinjsko meso? Are you a vegetarian? Da li ste vegetarijanac? Do you eat meat?

KAKO TUMAČITI BIBLIJU

Sadržaj Predgovor 9 1. Uvod: Potreba za tumačenjem 14 2.

Електронску верзију књиге ...

Електронску верзију књиге “Битка за Библију” (у pdf формату) учинили смо БЕсплатно доступном

RIJEČ BOŽJA U SPISIMA SV. FRANJE

Stav kojim se Franjo približavao Bibliji okarakteriziran je od duha vjere, poniznosti i ljubavi: - vjera mu je pomagala otkrivati u riječima Božjim „duh i život" (Iv 6,63), što je vitalni princip nadnaravnog reda; - poniznost, s kojom je istraživao Bibliju, pomogla mu je kod poznavanja Boga (usp.

KUMRANSKI SPISI

Da li je Bibliju Bog napisao? Zar Bibliju nisu pisali ljudi? Šta su Kumranski spisi (ruko pisi)? Da li su Kumranski rukopisi otkrili da je Isus izmišljotina

Zaklopite Bibliju! Izdaja Isusa, Krista, i proroka

List istine »Prorok« br. 13 Prorok: Joö ima ìudaî: Jedan strunjak katolike i jedan strunjak luteranske teologije stavili su se na raspolaganje da Proroku odgovore na pitanja u vezi s crkvenim uenjima.

PRIRODA BIBLIJE

IZRAZI KOJI SE KORISTE ZA BIBLIJU Prva oblast se sastoji u tome da opišemo posebne izraze ili terminologiju koji se koriste za Bibliju. Što se tiče svetih rukopisa kojih se mi držimo, postoje četiri glavna izraza.

BIBLIJSKE KNJIGE NOVOG ZAVETA

BIBLIJSKE KNJIGE NOVOG ZAVETA 08.11.2010. - 16.05.2011. SVAKOG PONEDELJKA OD 19.30 h "TEATAR 78" Resavska 78 BEOGRAD TEMA DATUM 1 Opšti uvod u Bibliju 08.11.2010. 2 Sveto jevanđelje po Mateju 15.11.2010. 3 Sveto jevanđelje po Luki 22.11.2010. 4 Sveto jevanđelje po Marku 29.11.2010. 5 Sveto ...

odakle odjednom toliko zanimanje javnosti za njega?

Taj napad temelji se na slijedećem nizu „dokaza": Darby je naučavao, ka e se (točno), da Bibliju treba uzeti doslovno, te je predvidio buduće događaje, osobito povratak idova kao nacije u Izrael (dr ava Izrael postoji opet tek od 1948. godine i Darby to nije do ivio).