Sputtr.com | Alternative Search Engine

Dhuroni

A M E S S A G E F R O M F R. P H I L I P A Messagefrom Parish ...

Gjithashtu Këshilli i Grave ju lutet të dhuroni ushqim (ëmbëlsira etj.) për mbrëmjen e 5 Dhjetorit (Esperinon) dhe pë liturgjinë e 6 Dhjetorit.

Albanisch: Flyer für Eltern Këshilla shëndetësore për familjet.

Dhuroni lodra që ftojnë për të lëvizur. Më mirë një litar kërcimi se sa një lojë kompjuterike. Toptha zhonglimi më mirë se sa një fletushkë e vizatuar

Të drejtat dhe përgjegjësitë tuaja Your Rights and ...

Nëse shisni, përpiqeni të shisni, të shkëmbeni ose të dhuroni përfitimet e ushqimit tuaj për ndonjë gjë me vlerë, si para, drogë, armë ose çdo gjë tjetër ...

pro juventute «Foshnja jonë»

trupore dhe sigurinë mund t`ia dhuroni fëmijës tuaj edhe nëse s`i jepni gji.Këshillohuni nga këshillueset për nëna ose në shitoret e

Katalogu mujor për miqët e Baby Center. Gusht 2011

të veqant , të cilët do të ja dhuroni nënës për dhuratë apo miqëve tuaj. Tani edhe ti ke një shitore të vërtetë tregtare. Vendosi produktet

Unser Kind – 1. Lebensjahr Fëmija jonë – Viti i 1. i jetës

pore dhe sigurinë mund t`ia dhuroni fëmijës tuaj edhe nëse s`i jepni gji. Këshillohuni nga këshillëdhënëset për nëna për ofertat e preparateve

R ZOT R ATDHE!

tё ‘Dhuroni Gjak’ tё organizuar nga Kёshilli Shoqёria Is-alike Shqiptare Australiane ju lutem kontaktojeni kёshillin nё admin@aais.org.au. N. Kryetar Vll.

e licencë Express vazhdon të jetë nën rrënoja.

t’i gjeni që t’ua dhuroni? Ju s’mund t’ua jepni kopjet tuaja. Ju s’keni para që t’ua blini atyre nga një kopje. Ngase ata s’kanë bërë asgjë që ju ...

Marisë Lajmëtari i Radio

në punën tonë. Çdo çast që e dhuroni është tepër i vlefshëm, edhe pse për nga koha mund të duket i vogël. Të gjithë ata që dëshirojnë të bashkohen me ...