Sputtr.com | Alternative Search Engine

Domaten

LADNI PREDJADEWA COLD STARTERS

* [unka, ka{kaval, domaten sos, pe~urki * Ham, cheese, tomatoes sauce, mushrooms 3. Boloneze / Bolonese ...

Balkan market overview for fruit & vegetables

vishnjen, mjedrën, specin dhe domaten, kurse cilësia e dobët e dredhëzave paraqet një mundësi për eksportimin e fidaneve të dredhëzës.

Politika publike mjedisore

pºrveç tº tjareve dallohet pºr domaten e vonshme. Numri i madh i bagºtive, uji i bollshºm, klima e freskºt, fuqia punºtore e mjaftueshme si dhe tradita e krijuar,

ANALIZA E ECURISË SË ÇMIMEVE TË DOMATES, KASTRAVECIT DHE ...

Luhatjet në çmim në tregun e Lushnjes, primar për domaten, janë ndjekur në njëpasshmëri nga tregu i Tiranës, por çmimi në tregun e Lushnjes ka

Pak fjalë për drithërat

njohën domaten mjaft vonë, rreth fundit të shekullit XVI, kur detarët spanjollë dhe portugezë e sollën atë nga Amerika e porsazbuluar së ...