Sputtr.com | Alternative Search Engine

Dopustiti

PRILOG 3a UZ PROTOKOL B

PRILOG 3a UZ PROTOKOL B OBRASCI UVERENjA O KRETANjU ROBE EUR.1 I ZAHTEVA ZA IZDAVANjE UVERENjA O KRETANjU ROBE EUR.1 Uputstvo za štampanje: 1. Svaki formular će biti veličine 210 x 297 milimetara; može se dopustiti odstupanje od minus 5 mm ili plus 8 mm po dužini.

PRILOG III OBRASCI UVERENJA O K RETANJU ROBE EUR.1 I ZAHTEVA ...

PRILOG III. OBRASCI UVERENJA O KRETANJU ROBE EUR.1 I ZAHTEVA ZA IZDAVANJE UVERENJA O KRETANJU ROBE EUR.1. Uputstvo za štampanje: 1. Svaki formular će biti 210 x 297 milimetara; može se dopustiti odstupanje od minus 5 mm ili plus 8 mm po dužini.

THE ROLE OF EFFICIENCIES IN MERGER CONTROL: COMPARATIVE EU ...

Bit ovog problema sastoji se u pitanju treba li dopustiti da potencijalne učinkovitosti koncentracije prevladaju njezin mogući antikompetitivni učinak.

BiH

• Ne dopustiti da u fen uđu aerosoli ili vodeni sprejevi! • Pazite da se vaš fen ne nakvasi (da ga ne poprskate vodom, itd.) i nemojte ga koristiti mokrim rukama.

The newsletter of the Bosnian Cultural Centre - Midlands

Jed-nostavno pravilo mora postojati a ono je slusati i stvarno dopustiti da ono što druga osoba govori se razu-mije, čak iako se ne sla ete sa njima.

NASLOVNA 19. konačno

Nadajmo se samo da će odgovorni otvoriti oči i dopustiti nam naše pravo na pogled. A jedan od ljepših pogleda je onaj na dvorac Trakošćan koji, smješten među blagim zagorskim brežuljcima, čuva svoje tajne još od 13. stoljeća.

Osemenjevanjenakmetijah

Prinaravnempripustumoramoprivestisvinjokmerjascu, dopustiti predigroinzaskokterodvestisvinjo. ˇ Ceopravljamoparjenjevdrugemprostorumoramo privestiinodvestiöemerjasca.

VPLIV KOMUNICIRANJA MED ZAPOSLENIMI V PRIMARNEM ZDRAVSTVENEM ...

Dopustiti mora enake mo nosti komuniciranja za vse zaposlene. Baćović Dolinškova (2007) pojasnjuje pojem integriranega komuniciranja med zaposlenimi, s katerim opredeljuje povezovanje vertikalne in horizontalne ravni, kar je več kot samo povezovanje na eni ravni.

MEDIJSKI SENZACIONALIZAM PRIRODNIH KATASTROFA THE MEDIA ...

dopustiti kampanjski i ad – hoc način izvještavanja kako o svim relevantnim javnim činjenicama, tako i o prirodnim katastrofama.

Više o zimskoj ponudi Koruške možete naći na stranici 62 ...

Tu se moÏete stopiti s oazom blaÏenstva, zaboraviti svakodnevicu i napuniti se energijom, dopustiti da vas razmaze i uÏivati koru‰ko gostoprimstvo.