Sputtr.com | Alternative Search Engine

Dredh

Vjersha

Vjersha Contributed by Administratori KOMANDANTI ËSHTË I GJALLË Re të zeza mbuluan Prekazin Shumë çetnikë e nxinë lëndinën Adem Jashari dredh mustakun Dhe në çark e puth martinën.

Vjersha*për*Atdheun*

E Drini plak me oshëtima mbi Shqipërinë valët po dredh; Tosk' edhe Gegë, si vetëtima armikut bini se dita erdhi. Ejani burra malit përpjetë duke u betuar vdekj' a liri.

Mbresa nga Rruga e Kombit

Ndërkaq kryekomunari që dredh inat në vend të gjykojë mbi vlerat e një libri, ashtu si dhe reagimi im kundër tij, kane diçka të përbashkët: mbajnë erë komunizëm.

Rruga e arberit nr 2 - 46 - shkurt 2010

FSHF-ja dredh zinxhirë...! Rriten f'mijtë? I çojmë në sh kolla! Nuk mësojnë? Pagujmë të holla! 6000 euro shkon diploma n'universitetet tona...

Tekste k eng esh shqiptare Hyrje

O zemra ime je ti vet e 105. Pambukun e mbledh, gershetat i dredh Pambukun e mbledj, gershetat i dredh ... Zem era me dridhet, vash ezo p er ty,

S'I BINDEN TADIÇIT

Varianti ideal për ne pra është ky: Udhëheqësia e Serbisë mbledh mend, pasi që Perëndimi ia dredh dorën dhe ia tregon pikë për pikë se çfarë do të ndodhë me te nëse nuk dëgjon fjalë për fjalë Brukselin dhe Washingtonin se çfarë duhet bërë në Veri të Kosovës.