Sputtr.com | Alternative Search Engine

Eddig

PUBLIC DIPLOMACY DIVISION(PDD)

21 June 2011 Missile Defence Fact Sheet Missiles pose an increasing threat to Allied populations, territory and deployed forces.

MAGYARORSZÁGI CSISZOLT KŐESZKÖZÖK NYERSANYAGTÍPUSAI AZ ...

Az elmúlt években több lelőhelyről, illetve gyűjteményből eddig mintegy 2000 kőeszköz vizsgálatára került sor, illetve történik napjainkban is.

Unlimited design possibilities Designkatalógus 2007 ...

Heradesign födémrendszerek: Határok nélkül a belsŒépítészetben Egy olyan utazásra hívjuk Önöket, melynek során eddig nem is sejtett építészeti lehetŒségeket ismerhetnek meg.

KERÁMIA NYERSANYAGOK, KERÁMIÁK A MAI MAGYARORSZÁG ...

Eddig elsősorban az őskori kerámiákon történtek vizsgálatok, de a római korból és a középkor egyes szakaszaiból (elsősorban a honfoglaláskorból) is egyre több ismeretanyaggal rendelkezünk a felhasznált nyersanyagot illetően, a feldolgozottság szintje azonban még kezdetinek ...

A Taraxacum officinale és Morus nigra bioaktív anyagainak ...

Számos kísérleti adat támasztja alá, hogy az eddig nem hatóanyagnak tekintett növényi összetevok jelentosen befolyásolhatják a gyógynövények és kivonataik aktivitását, illetve

A bölcsesség kulcsa

A Bibliotheca Mikes International könyvkiadásunk keretében az alábbi kötetek jelentek meg eddig a Hungarologia sorozatban: 1. MARÁCZ, László: HUNGARIAN REVIVAL — Political Reflections on Central Europe 2.

Megnyitott Budapest s Magyarország

SHOP-jában itthon eddig még nem látott cukorkák, drazsé- és csokikülönlegességek várnak ránk, az önkiszolgáló fagylaltozóról nem is beszélve.

A PROLACTIN SZEREPE MYELOMA MULTIPLEXBEN

Mivel a MM a B sejtek megbetegedése, mely sejtek proliferációját normális körülmények között a PRL befolyásolja, s mivel eddig több malignus hematológiai betegség esetében található a PRL szerepére utaló adat, ésszerűnek látszik a PRL MM-ben betöltött szerepének vizsgálata.

CHARACTERIZATION OF TRANSGLUTAMINASE 2 SUBSTRATE SPECIFICITY ...

A kapott peptidek szekvenciájában leggyakrabban elıforduló, a szubsztrát glutaminok környezetére jellemzı pQx(P,T,S)l konszenzus motívum összhangban van az eddig azonosított szubsztrátok szekvenciájával.

REAL-TIME VISUALIZATION OF DETAILED TERRAIN

Dolgozatomban először röviden elemzem, és összehasonlítom az eddig kifejlesztett legsikeresebb terepmegjelenítő algoritmusokat, rámutatok azok előnyeire és korlátaira egyaránt, majd az egyik legújabb és leghatékonyabb algoritmust alapul véve kifejlesztek egy olyan módszert, ami ...