Sputtr.com | Alternative Search Engine

Ibuclin

Kur keni shqetësime në zorrë,

*korrik/gusht 2007 plus IBUCLIN tableta (Ibuprofen & paracetamol) PËRSHKRIMI Ibuclin është një analgjezik me veprim anti-inflamator dhe antipiretik PËRMBAJTJA ...

COMPANY PRODUCT PACKING

dr.reddy lab. company product packing dr.reddy lab acetec cap 10mg 1*10. acetec cap 25mg 1*10 affen 10 tab affen plus 10 tab aladin cap 1*10 alf00 10 tab ampilong 250 ...

Medicine list for the Year 2011-2012

ANNEXURE I S. No PL CODE DESCRIPTION UNIT/ QTY Approved Manufacturer 1 2001005Antiflatulant Tab. Simethicone 80 activated charcoal 250-400. 15000 Sun Pharma(distenil ...

No: Trade name

Microsoft Word - MEDICINE-LIST.doc. Page 1 of 5 No: Trade name Pharmaceutical form Quantity Current price Price after deduction 1 ANZATAX 300mg/50ml (Multi Dose ...

REPUBLIKA E SHQIPERISE MINISTRIA E SHENDETESISE

republika e shqiperise miratohet ministria e shendetesise m i n i s t r i drejtoria farmaceutike maksim cikuli abc plus tab. x100 artrosilene shkume 15% - 50ml ...

SL. NO NAME OF THE MEDICINE

medicen.xls. sl. no name of the medicine sl. no name of the medicine 1 a to z tab 930 listil plus tab 2 02 syp 931 listril 5 tab 15's 3 3d oha tab 932 listril plus ...

Magazinë informative dhe promovuese mjekësore • Numër 04 ...

VETITË DHE NDIKIMI Apipol shurup mjalti është kombinim natyror i produktit të bletëve dhe bimëve mjekuese, i cili i bashkon vetitë e mjaltit, maceratin e ...