Sputtr.com | Alternative Search Engine

Konkurrentit

UNIVERSITETI I PRISHTINËS FAKULTETI EKONOMIK

1 PËRMBAJTJA 1 . Analiza e konkurrentit dhe pozicioni konkurrues..... 2. Konkurrenca dhe pozicioni konkurrues.....

SI T HARTONI NJ PLAN BIZNESI

Cili është çmimi i produktit apo shërbimit tuaj kundrejt konkurrentit tuaj? 9. Si diferencohet produkti apo shërbimi juaj nga ato të konkurrentit tuaj?

Gjysmë telefonatë larg

Tarifat në treg pas ndërhyrjes së qeverisë dhe hyrjes së konkurrentit të tretë, konsumatorët kursyen 30 milionë dollarë. Ulja e tarifave do të vazhdojë edhe në vitin e ardhshëm.

SI TË HARTONI NJË PLAN BIZNESI

Cilat janë tre përfitimet unike të produktit apo shërbimit tuaj? 7. Cili është konkurrenti juaj? 8. Cili është çmimi i produktit apo shërbimit tuaj kundrejt konkurrentit tuaj?