Sputtr.com | Alternative Search Engine

Krijuan

Albin Kurti nuk e sheh të dobishme Taskë Forcën për lobim ...

mi që krijuan Tha çi dhe Pacolli ka për qëllim vetëm akomodimin e interesave të tyre. Kurti, i cili është edhe kry etar i Komisionit parlamentar për

Artan Gjergji MA - “ZHVILLIMI I TREGUT TE KAPITALEVE NE ...

Kompanitë e para u krijuan vetëm pas vitit 2004 e për rrjedhojë produktet e para në lidhje me sigurimin e jetës filluan të hidheshin në treg vetëm vitet e

www.gjirokastra. org or contact the Director, Sadi Petrela by

Përshëndetje të gjithëve, Ka qenë një verë dhe vjeshtë interesante në Gjirokastër: Festivali Folklorik Kombëtar, më shumë vizitorë dhe restaurime në vazhdim, krijuan një atmosferë fantastike në Qytetin e Gurtë.

PËRVJETORI I BETEJËS 24 DHJETOR 1998 me Fotografi e fjalë

PËRVJETORI I BETEJËS 24 DHJETOR 1998 me Fotografi e fjalë Edhe një përvjetor i dhimbjes dhe krenarisë. Ne vazhdojmë të jemi krenarë nga krenaria që na falën ata që u sakrifikuan për ne. Ata na dhanë emër, na krijuan identitet... e tërë merita u takon atyre që krijuan epoka të ...

Nevoja për miratimin e Ligjit për Qeverinë

5 të cilat krijoheshin përmes ndryshimit të të Rregullores së UNMIK 2001/19, dy ministritë e reja u krijuan me anë të ligjeve të veçanta. 12 Me këtë numër të ministrive, Qeveria e Kosovës funksionoi deri në prill 2010.

Bujqesia Urbane

pasigurisë së furnizimit me ushqime u krijuan shoqata të parcelave të tokës. Kopshtet e luftës u përhapën gjatë luftës së parë dhe të dytë botërore në SHBA, Kanada dhe Britani dhe në to mbilleshin fruta, perime dhe çajra mjekësorë.

Historiku i Federatës Shqiptare të Basketbollit

Periudha e tretë: 1990-1994 Në vititn 1990, Federata Shqiptare e Lojërave u shpërnda dhe, për çdo sport që ajo mbulonte, u krijuan federata të veçanta.

347 jemi-Shefqet Jashari Strofci.doc)

vasalëve të tyre, që e krijuan krijesën më të shëmtuar, të ashtuquajturën LBDK-në, shërbëtoren më besnike të Beogradit, Athinës dhe Moskës.

Roli Pellazgo-Ilir nw krijimin e kombeve dhe gjuhwve Evropiane

Roli Pellazgo-Ilir në krijimin e kombeve dhe gjuhëve Evropiane Libër nga Elena Kocaqi Hyrje Historianët flasin dhe shkruajnë për kulturat e krijuara nga popuj prehistorik dhe historik, por në lidhje me etnicitetin e popujve që krijuan këto qytetërime, ata flasin pak ose aspak.

REPUBLIKA E SHQIPËRISË

Në vijim të dekretit të Presidentit më 14 janar 2007, që ricaktoi datën e zgjedhjeve për organet e qeverisjes vendore për më 18 shkurt 2007, fushata zgjedhore nisi me një start të shpejtë e të dukshëm në mbarë vendin, ku të dyja partitë më të mëdha krijuan aleanca të partive ...