Sputtr.com | Alternative Search Engine

Leerzaam

Haeckel'sembryos: fraud not proven

Haeckel'sembryos: fraud not proven RobertJ. Richards Publishedonline: 5 November 2008 Springer Science+Business Media B.V. 2008 Through the last half of the nineteenth century and the first part of the twentieth, no scientist more vigorously defended Darwinian theory than the German Ernst ...

Understanding Internal & Integrated Headsets

Headset Guide Perfect for measuring all internal and integrated bearings Internal and Integrated headsets If you haven't already noticed the internal and integrated headset age is well upon us.

Sturingsmogelijkheden in een D&C-contract Praktijkgericht ...

De totstandkoming van dit afstudeerverslag was een leerzaam proces. Ik wil mijn begeleiders van de Universiteit Twente, André Dorée en Hans Boes, bedanken voor hun rol in dit

Obsessief-compulsieve kenmerken niet gerelateerd aan een ...

Dit proces vergt veel tijd en moeite, maar de kennis en vaardigheden die we hebben opgedaan bij het uitvoeren van dit onderzoek, hebben we als zeer leerzaam en bijzonder interessant ervaren.

Thesis: "Attentional processes following prism adaptation ...

Deze periode is voor mij in veel opzichten zeer leerzaam geweest. Ik heb ook met veel plezier gewerkt aan dit verslag. Gedurende het onderzoek heb ik hulp gehad van een aantal mensen, die ik via deze weg graag wil bedanken.

Steel frames with precast reinforced concrete infill panels

Al met al een zeer leerzaam project met de nodige tegenvallers, maar hier ligt dan het eindresultaat. Om te beginnen wil ik dr. J.C.D. Hoenderkamp bedanken voor het aanbieden van dit interessante project en zijn enthousiaste en deskundige begeleiden.

Modelling Responses of Broiler Chickens

De voortdurende implementaties in de praktijk maakten het onderzoeksproject extra leuk en leerzaam, maar ook extra complex. Gelukkig heb ik het niet alleen hoeven doen.

Designing a transparent and fair promotion process

Tot slot wil ik in bij deze Martijn van Velzen en Dries Faems van de Universiteit Twente bedanken. Ik heb onze bijeenkomsten tijdens de onderzoeksperiode prettig en bovenal zeer leerzaam ervaren.

Leiderschap van professionele services

Aangezien deze sector zeker in het begin van mijn carrière mijn werkterrein zal zijn, is dit erg leerzaam. Daarnaast heb ik getracht met dit onderzoek een bijdrage te leveren aan de oratietekst van Prof. Dr. F Kwakman met het onderwerp 'The Professional Service Firm of the Future'.

Dankwoord

Het was zeer leerzaam het eerste deel van mijn opleiding tot chirurg onder uw hoede te volgen. Dr. E.G.J.M. Pierik . Beste Robert, vanaf onze eerste ontmoeting in de Isala Klinieken, of misschien al bij mijn sollicitatiegesprek heb je een enorm vertrouwen in mij uitgesproken.