Sputtr.com | Alternative Search Engine

Mbiemri

Curicculum Vitae- Bujar Fejzullahu- Pjeter Budi

Page 1 - Curriculum vitae of Bujar Fejzullahu Curicculum Vitae Emri dhe mbiemri Bujar Fejzullahu Adresa Rruga Adem Gllavica, nr. 29, Prishtinë, Kosovë

Revistë evropiane * Revistă europeană

1 HAEMUS Revistë evropiane * Revistă europeană Themeluar në Bukuresht më 1998 / Fondată la Bucureşti în 1998 nga / de Kopi Kyçyku & Ardian Kyçyku * * * Drejtues dhe botues / Directori şi editori Kopi KYÇYKU & Ardian KYÇYKU ISSN: 1454-1203 Nr. 2 (22) / 2004 Adresa: Kopi Kyçyku C.P ...

World Bank Document

emri dhe mbiemri institucioni pozita tel e-mail nenshkrjmi lorik haxhiu mem 038 20021307 lorik.haxhiu(~iks-gov.net gazmend begollo mem

Emri Atësia Mbiemri

shkoder.xlsx shkoder.xlsx. Emri Atësia Mbiemri 12 3 4 1 Besnik Shpend Çujaj 2 Abdullah Gezim Durresi 3 ABDYL HAMDI FATAHI 4 Adem Jakup Likaj 5 ADEM BAJRAM SHEQJA 6 Adem Sadik Hasa 7 ADEM SADRI LULAJ 8 ADRIATIK HAJRI ZHEJANI 9 ADRIATIK SMAJL BAJRAKURTAJ 10 AFRIM XHELADIN MORIQI 11 AFRIM ...

CURRICULUM VITAE

1 CURRICULUM VITAE Emri dhe mbiemri : Ramë VATAJ Data dhe vendi i lindjes : 24. 04. 1967 Sallagrazhdë (Lumbardh), komuna e Therandës Gjendja familjare : i martuar, 2 fëmijë Nacionaliteti : shqiptar (i Kosovës) dhe francez Adresa personale : 100 rue de la ...

THE NATIONAL QUALIFICATIONS FRAMEWORK Report

Violeta Smajlaj KOSVET p Working Group II: How can a Kosovo NQF best involve social partners so that standards are continuously up-dated and quality be maintained and recognized Facilitator: Vincent McBride N o NAME / E MRI DHE MBIEMRI INSTITUTION / INSTITUCIONI CONTACTS / KONTAKTI S IGNATURE / N ËNSHKRIMI 52.

QARKU: Fier ZGJEDHJET PËR ORGANET E QEVERISJES

Nr. Emri Mbiemri Atesia Datelindja Adresa shifrore zgjedhore Kodi i z.gj.c. Kodi i Q.V. Numri i ndertesës 1 Eduart Abdullai Sefedin 11 / 05 / 1974 155 3047 888 2 Fatime Abdullai Luto 26 / 03 / 1951 155 3047 144 3 Sefedin Abdullai Haxhi 07 / 06 / 1946 155 3047 144 4 Silvana Abdullai Belul 14 ...

Mbiemri Pikët (%) - TEST 1

koll_kf_1 koll_kf_1. nr. emri mbiemri pikët (%) - test 1 1 liridona mekuli 10 2 armend mehmetaj 10 3 afrim shala 10 4 zyhra qerkinaj 10 5 dukagjin selmani 10 6 kade morina 10 7 floriana shala 10 8 arta balaj 10 9 blerand zekaj 10 10 nexhdet xhaferaj 9 11 valmire lajqi 9 12 alberta bujupi 9 13 ...

KATI I - Bujtina nr 1 Vitin akademik 2011-2012 Administratori ...

Bujtina nr 1 Vitin akademik 2011-2012 Administratori ( Ardian Tepelena ) KATI I Nr Emeri Atesia Mbiemri studentit Nr dhome ( 101 /4 )

QARKU: Fier ZGJEDHJET PËR ORGANET E QEVERISJES

Nr. Emri Mbiemri Atesia Datelindja Adresa shifrore zgjedhore Kodi i z.gj.c. Kodi i Q.V. Numri i ndertesës 1 Ilirjan Abazaj Abas 17 / 12 / 1962 155 3046 888 2 Vasilika Abazaj Kito 15 / 05 / 1964 155 3046 888 3 Mariglen Ajdini Tomorr 10 / 12 / 1979 155 3046 116 4 Tomorr Ajdini Qamil 10 / 03 ...