Sputtr.com | Alternative Search Engine

Metabolizmit

g r a t i s

fundimtare të metabolizmit energjetik dhe në këtë mënyrë është e domosdoshme për krijim energjie në çdo qelizë të trupit tonë. Përveç kësaj është tepër ...

M E D I C U S

NDIKIMI I KONTROLLIT TË METABOLIZMIT NË FAZËN PREULCERATIVE TE KËMBA DIABETIKE Irfan Ahmeti 1 , Milco Bogoev 1 , Gordana Pemovska 1 , Tatjana Milenkovic 1 , Branka ...

Si të mbroheni nga dielli?

metabolizmit. Grupet e vitaminave Duhet të dini se ekzistojnë dy lloje të vita-minave: të tretshme në ujë dhe të tretshme në yndyra. Të tretshme në yjë: nga ky ...

DiaBetoligjia Bashkëkohore

Si pasojë e dëmtimit të metabolizmit të karbohidrat-eve, në gjak rritet sasia e sheqerit e cila vetevetiu nuk mund të bie në vlerat normale

HEPALIP FORTE Kapsula

rregullimin e metabolizmit të qelizës hepatike. Kompleksi i vitaminave në preparatin HEPALIP FORTE® ka funksion metabolik përkrahës. HEPALIP FORTE® kapsulat ...

Shëndetsore Shëndet Më Të Mirë

mbajtjen në nivel të duhur të funksionit të metabolizmit të glukozës. A e kaloni tër ditë i ulur pran tavolinës dhe ekranit të kompjuterit?

Udhëzimi për pacientin Parapërdorimitlexojenimekujdeskëtë ...

Informoni mjekun nëse merrni barëra tjera, nëse keni ndonjë sëmundje kronike, ndonjë çrregullim të metabolizmit, nëse jeni të tejndieshëm në barëra ose keni ...

Informata për pacientet dhe pacientët Muco-X 200®

sëmundje (e rrallë) e lindur e metabolizmit (fenilketonuria), nuk guxon të merret Muco-X 200. Veç kësaj Muco-X 200 nuk guxon të merret bashkë me ilaçe kundër ...

Informata për pacientet dhe pacientët Tossa-X®

lindur i metabolizmit të sheqerit (e ashtuquajtura intoleranca e fruktozës). Tabletat Tossa-X nuk janë të përshtatshme për fëmijët nën 12 vjeç.

Të nderuar pacientë, - • Rritja e ndieshmërisë ndaj dritës ...

• Çrregullimet e metabolizmit • Lëndimet e syrit me mjete të topitura apo të mprehta (Katarakta traumatike) Intervenimi kirurgjik është e vetmja mundësi e mjekimit