Sputtr.com | Alternative Search Engine

Namijenjen

Lupilnice krompirja Ljuštilice krumpira Potato peeling machines

Stroj za ljuštenje je namijenjen isključivo za ljuštenje krumpira i drugih gomolja. The machine is used for potato peeling in commercial kitchens.

RIJE

RIJE ˇ SENIZADACIIZMATEMATIKE Ovizadacinamijenjenisustudentimaprvegodinezapripremuispitnoggradiva zakolokvijeiispiteizmatematike. Pripremljenisuusuradnjiipouputama predmetnognastavnikadr.

ITIL blended training

Kome je trening namijenjen? Trening je namijenjen IT menad erima i stručnjacima koji ele unaprijediti procese za implementaciju informatičkih tehnologija unutar organizacije i osobama koje ele steći ITIL foundation certifikat.

DAT III: English List (Draft) This list is part of the work ...

Pozitiv na prozirnom materijalu koji se obično čuva u okviru i namijenjen je projekciji. (diapositive) (Diapositiv) diapositiva, (transparencia)

ADRESA ZA ISPOSTAVU RA Č UNA AKO SE RAZLIKUJE OD PODATAKA ...

• Ovaj aranžman namijenjen je izlagačima koji se žele obavezati na sudjelovanje na sajmu tijekom više godina, čime stječu posebne pogodnosti.

University of Split M A R I T I M E F A C U L T Y Dubrovnik J ...

Prvi se može smatrati općim pristupom problemu s osvrtom na teoriju, a namijenjen je studentima nautičkog usmjerenja. Prvi i drugi dio sjedinjuju gradivo koje je, po mom

HR-U-5-1-1 Grb/emblem - VETERINARSKI CERTIFIKAT

c) Pošiljka sadrži materijal namijenjen analizi i nema komercijalnu vrijednost. / The package contains material for analysis and has no commercial value.

Paradigm® Veo™ zaštitni je znak tvrtke Medtronic MiniMed ...

CareLink Pro jest softver za osobna računala namijenjen praćenju terapije za dijabetes. Raspolaže sljedećim značajkama: • Zapisi o bolesniku mogu se stvarati radi pohrane podataka prikupljenih iz bolesnikova

Sexual Assault Its impact and how to deal with it

Kome je namijenjen ovaj priručnik? Ovaj priručnik je namijenjen: • svim pripadnicima Bosanske zajednice sa ciljem da poveća njihovo znanje o seksualnom nasilju, posljedicama koje ono ostavlja na pojedinca i zajednicu u cjelini, te o tome gdje i kako mogu tražiti i naći informacije i pomoć.

Information Week Business Technology Network

BOSANSKOHERCEGOVAČKO UDRUŽENJE ZA TELEKOMUNIKACIJE SARAJEVO God. 9., br. 30., 2010. Vol 9, No 30, 2010 Časopis je namijenjen stručnjacima, inžinjerima, studentima i izlazi kvartalno.