Sputtr.com | Alternative Search Engine

Nazeggen

Het inburgeringsexam en getoetst

Onderdeel A en C: Nazeggen Nazeggen: U hoort steeds een zin. Zeg de zin precies na. Bijvoorbeeld: een stem zegt "Daar gaan we de volgende les mee verder" en u zegt "Daar gaan we de volgende les mee verder" Probeer niet alleen de woorden maar ook de manier van spreken precies na te doen.

De Nederlandstalige WAIS-III na hernormering

Werkgeheugen bestaat alleen uit Cijferreeksen en Cijfers en Letters Nazeggen, Ver-werkingssnelheid is de combinatie van Symbool Zoeken en Symbool Substitutie-Coderen.

Code 1-2-3

In 20 korte lessen wordt getraind: - basiswoordenschat - luisteren en nazeggen - vragen - tegenstellingen Bevat: proefexamen, extra nazegoefeningen ene lijst van tegenstellingen en woordparen.

en speel brief

Voorlezen, nazeggen en rijmen Lees het boek voor en bekijk tegelijkertijd de illustraties. De kinderen zullen lachen om de haasjes, maar ook om de grapjes in de tekst.

Auditieve oefeningen thema: Kerst

Auditief geheugen - Nazeggen van eenvoudige zinnen van 4 a 7 woorden Ik koop een kerstboom In de kerstboom hangt een bal Op de kerstboom staat een piek De kerstboom is groen Boven de stal staat een ster Ik krijg een mooie kerstkaart In de stal is een kindje geboren Ik leg de kerstversiering even ...

Auditieve taalontwikkelingsoefeningen bij het onderwerp: Kikker.

Op de kast staan bloemen Auditief geheugen: * Nazeggen van 4 woorden zonder relatie. sloot kikker staart huis ha as varketje poot water groen sneeuw tuin vriend schaats rood rat verliefd kikker broek strepen vaas Auditief Geheugen: ...

B: Letters samenvoegen tot een woord.

Auditief Geheugen: A: Nazeggen van eenvoudige zinnen van 4 à 7 woorden. B: Nazeggen van eenvoudige zinnen van 7 à 10 woorden. Was zijn nestje aan het klaarmaken ...

Zelf Spaans leren

Een tweede maal hoor je iemand die de cijfers zegt en nu moeten jullie de cijfers nazeggen. Je krijgt voldoende tijd. Je kan de opname ook herbeluisteren en de cijfers nog eens nazeggen.

De zin van onzinwoorden

Nazeggen en onthouden van pseudowoor-den Dyslectische kinderen hebben meer moeite met het direct nazeggen van een pseudowoord dan normaal lezende leeftijdgenoten.

Kaufman - Short Neuropsychological Assessment Procedure (K-SNAP)

Subtests en Cijfers Code- FH/CN Combi- K-SNAP Combinatie- Mentale K-SNAP combinatiescores Nazeggen Woorden natiescore score (aangepast)* Status Stoornis Index Figuur Herkennen 0.09 0.21 ...