Sputtr.com | Alternative Search Engine

Ndryshe

Dita Bo tërore e Dhurimit të Gjakut Report on World Blood ...

Sensibilization articles have been included at the following newspapers: Ndryshe , Shekulli,Albania and the IEC materials have been distributed together with the newspapers.

Kosovo Mosaic

Project 28 - ngjyra ndryshe:Layout 1.qxd ... Acknowledgments Team Leader Uliks Osmani - Managing Director of UBO Consulting UBO Consulting - Team of analysts and writers Kalterina Latifi Berat ...

W rld Blood Donor Day in Albania

Staff of Radio/ TVSH have been organized to donate blood and have been organized a special promotion emission Sensibilization articles have been included at the following newspapers: Ndryshe ,Telegraf, Shekulli,Panorama and the IEC materials like volante sheets have been distributed together with the ...

Catalogue - TIFF - TIRANA INTERNATIONAL FILM FESTIVAL

9 Mendojme ndryshe, shohim njesoj Te nderuar miq, Kemi kenaqesine t'ju njoftojme per lindjen e nje film festivali te ri, Tirana International Film Festival.

NEWSLETTER

Youth Camp for Cultural Heritage in Mazrekaj Kulla - Dranoc, Decan 17 September As a part of its efforts to include cultural heritage in the curricula of prim ary and high schools, CHwB and local NGO "Emancipimi Civil (EC) ma ndryshe" organized an informal youth camp from 12th to 17th of September, in ...

Në kuadër të përmirësimit të cilësisë së shërbimit ...

ofron për klientët e vet shërbimin e-bill, ose ndryshe ‘fatura elektronike’. Shërbimi e-bill mundëson, midis të tjerash, shikimin dhe printimin e faturës

MBI GENDJEN USHQYESE TË LIQENIT TË BOVILLËS

OECD jep dy sisteme të klasifikimit ose si quhen ndryshe "modele diagnostikimi" të liqeneve: (1) sistemi me kufij të përcaktuar (fiks) dhe (2) sistemi me kufij të hapur .

PROJEKT- IDE PËR ZHVILLIMIN E TURIZMIT BASHKËKOHOR NË ...

Kjo eshte Riviera Shqiptare, ose sic quhet ndryshe Bregu i Detit, qe të befason nga një bukuri e rrallë e magjepëse, si edhe nga një madhështi e individualitetit të vecantë natyror, duke e kthyer atë prej kohësh në një monument të vërtetë të natyrës shqiptare.

Graphic1

Qa i bjen “me ec ma ndryshe”? Mesiguri nuk asht menu për me ec me dur, ose me ec tu kcy, ose najqysh tjetër... Nashta me “ec ma ndryshe” i bjen që kur e sheh nji

Guida e shkolles

Po kështu veprohet dhe për të gjitha lëndët e tjera. model 2: Kroskurrikul me anë veprimtarish, emërtuar ndryshe si veprimtari ekstra-kurrikulare.