Sputtr.com | Alternative Search Engine

Njohur

Environmental Impact

... Vendimi behet i njohur per publikun, perfshire dhe arsyet e marrjes se ketij vendimi, si dhe nje pershkrim te masave qe kerkohet te merren per te parandaluar efektet e demshme mbi mjedisin. ...

Supporting Peopleservices

amtare dhe nuk keni ndonjë të afërm ose te njohur të cilët mund t’jua përkthejnë këtë dokument, ju lutemi na shkruani në adresën përkundrejt

MIQTË E KOSOVËS

Shoqatat, organizatat, grupe me interesa të ndryshme shqipt arësh, veprimtarë të njohur të komunitetit, kanë reaguar ashpër lidhur me ngjarjen q ...

ALMEX - ALBANIAN MILITARY EXHIBITION, A MILITARY PROMINENT EVENT

... tradite e cila ndien nevojën sot për një force lëvizëse marketimi që do ta bënte të njohur si në nivel kombëtar ashtu dhe ndërkombëtar. ...

THE ORTHODOX POST

... fqinjët po bëhen shokë, qyteti ku jetojmë po bëhet si shtepia jonë, puna po mer një ritëm dhe po bëhemi më të njohur me punen dhe me ata që punojme. ...

Agro-business, Drinks, and Microfinance Fair - AGROKOS 2008

Uji i Kllokotit tashmë është i njohur për të gjithë qytetarët e Kosovës dhe në rajon. Edhe vizitorët janë të kënaqur me organizmin e panirit, por disa nga ta nuk janë të kënaqur me pagesën prej 1 eurove.

SEEU REVIEW

rajonin, por pak të njohur më larg. Ne mirëpresim bashkëpunimin akademik me stafin e Universitetit Shtetëror të Tetovës, Universitetit të Prishtinës dhe të tjerëve nëpërmjet

Komunitet Dossier Marekting

Komuniteti hebre është njohur zyrtarisht me datën 2 prill 1937, pasi ishte integruar në një mjedis tolerance fetare të frymëzuar nga mbreti Zog personalisht.

Albanian leaflet -final

AKTIVITETET •Takime rajonale mbi detyrimet e autoriteteve vendore: Pjesëmarrësit janë njohur me rolin e tyre për zbatimin e Konventës së Aarhusit, ...

Shkrimtar të njohur shqiptar

Shkrimtar të njohur shqiptar Naim Frashëri (1846-1900) Naim Frashëri është poeti më i madh i Letërsisë Shqiptare. U lind në vitin 1846 në fshatin Frashër, nga një familje tregtare.