Sputtr.com | Alternative Search Engine

Obiskovalcu

DIPLOMA Mojca Arsenijevic MODEL UČNE POTI

Je skozi naravo speljana mreûa peö poti, ki povezuje pokrajinske značilnosti določenega področja, naravoslovne, zgodovinske ali kulturne, tako da so te dostopne slehernemu obiskovalcu.

PANOgram

Obiskovalcu ponudimo več možnosti nadaljevanja. Vsako nadaljevanje v novo sliko ustvarja podobo, ki jo obiskovalec raziskuje sam. Ankete Ankete so klasičen element pridobivanja mnenja obiskovalcev.

CENIK

... čisti športni copati, uporaba brisač, bidoni, pospravljanje uporabljene opreme,...) • vadba se izvaja na lastno odgovornost, vendar vsake morebitne težave s počutjem ali napake na opremi nemudoma javite receptorju • osebje SOKOLtivoli fitnes studia lahko odkloni obisk: - naključnemu obiskovalcu ...

Ime projekta Muzej slovenskih filmskih igralcev

Slednja obiskovalcu omogoči, da v dvorani med mehkobo starega apnenega zidu in ostrino natančno interpolirane galerije občudujemo kontrastno igro svetlobe in senc, svetlega in temnega, starega in novega, statičnega in lebdečega, da doživimo povezanost in harmoničnost celote.

PRIPOROČILA INFORMACIJSKE VARNOSTNE POLITIKE JAVNE UPRAVE

Receptor obiskovalcu dovoli vstop samo v spremstvu javnega uslužbenca. V hišnem redu posameznega organa ali institucije je lahko določeno drugačno javljanje vstopa obiskovalcev, vendar mora biti zagotovljeni nadzor opredeljen v tem členu.

Seminarska naloga – Spletne trgovine

Za varno poslovanje preko protokola SSL potrebujete certifikat, to je unikaten elektronski šifrirni ključ, s pomočjo katerega dosežete dvoje:  obiskovalcu zagotovite varen (šifriran) prenos osebnih in finančnih podatkov na vaših spletnih straneh do vašega strežnika;  obiskovalcu dokažete ...

dobrodošli v vodnem mestu AT LANTIS

Vsak tematski sklop ponuja drugačno arhi tektonsko in vsebin-sko podobo in ima določene poseb-nosti z namenom, da se približa obiskovalcu in mu omogoči prijet-no vzdušje in počutje.

 svetovanje pri izbiri pasme glede na želje, pogoje ...

... Škodo, ki jo pes namerno povzroči na postavljenih ovirah in rekvizitih,ograji, brunarici, mora lastnik takoj poravnati.  Pasja šola Ognjena ne odgovarja za škodo, ki bi jo pes ali lastnik povzročil na vadišču pasje šole Ognjena drugemu psu, lastniku, naključnemu obiskovalcu, ali na avtu ...

Mehika Cancun

58: www.kompas.si 58: www.kompas.si Počitnice v Cancunu ali na Rivieri Mayi Polotok Jukatan je Mehika v malem. Obiskovalcu ponuja veličino majevskih mest, barvito arhitekturo, kulinarično izkušnjo ter temperament domačinov, ki se radi zavrtijo v ritmih mehiške glasbe.

OŠ Dobrovo

Naravoslovni del poti po nudi obiskovalcu vedenje o tipičnih briških drevesih. Najmlajši udele enci pohoda - vrtec Dobrovo in Kojsko so se skupaj s starši, starimi starši, bratci in sestricami, vzgojiteljicami prvi podali na pot, ki je bila primerna njihovi starostni stopnji.