Sputtr.com | Alternative Search Engine

Opravimo

Strokovno svetujemo o izboru kuhinje, tudi na Vašem domu. Na ...

kamorkoli v Sloveniji. Strokovna montaža kuhinje. www.planet-kuhinj.si kuhinje po meri Opravimo izmere prostora, ki ste ga izbrali za postavitev

OCENJEVANJE NAPAK

OCENJEVANJE NAPAK Pri merjenju raznih koli*in bi radi dolo*ili pravilno vrednost le-teh. éal nas pri meritvah spremljajo napake in zato se moramo vedno zadovoljiti le z ceno prave vrednosti na podlagi meritev, ki jih opravimo.

MOŽNOSTI ZDRAVLJENJA PREDRAKASTIH SPREMEMB MATERNIČNEGA VRATU

Konizacijo opravimo s skalpelom. Konus je lahko, glede na lokalizacijo in velikost spremembe, širok in plitek ali pa ozek in globok. Laserska konizacija je sorezmerno draga in zamudna.

Osemenjevanjenakmetijah

Zaosemenitevsimoramovednovzetiˇcas, da delokakovostno opravimo. 2.2.5 Optimalniˇ caspripustaoziromaosemenitve Odoloˇcanjuoptimalnegaˇ casazapripustsmovnaöirevijiûepisali, zatobomonatemme-stuleponovilinajpomembnejöaspoznanja.

VPLIV DOL INE PORODA IN OTROKOVIH PARAMETROV NA POGOSTOST ...

Mediolateralna in mediana epiziotomija Razlika med mediolateralno in mediano epizotomijo je v kotu, pod katerih opravimo incizijo. Pri mediolateralni je kot običajno 45° in je obrnjen proti desni sednični kosti.

KGZ - OZVŽ PTUJ

Jesensko sajenje opravimo v drugi polovici oktobra in v začetku novembra in nam daje lepše pridelke kot spomladansko sajenje. Spomladanski česen sadimo konec februarja oziroma v prvi polovici marca, je dalj čas obstojen v skladišču in je zato tudi bolj iskan.

SEMINARSKA NALOGA KIVI SADEŽ VEČNE MLADOSTI - LUNG NOVA GORICA

V vseh gojitvenih oblikah moramo vzgojiti čvrsto in ravno deblo ter ravne kordone, iz katerih izrašča rodni les ali enoletne rozge, ki vedno izraščajo iz dvoletnega lesa. V nasadu Mozetič se opravlja samo zimski rez. Zimsko rez opravimo od decembra

SURGERY OF UMBILICAL CORD REMNANTS IN CALVES

V hrbtnem polo aju ivali z lokalno ali splošno anestezijo opravimo laparatomijo in izre emo vso prizadeto tkivo. Prognoza je v veèini primerov dobra, razen kadar se oku ba razširi na druge organe oz. se oku ba popkovnih arterij razteza predaleè k abdominalni aorti.

ZMAGOVALEC ŽE OD PRVEGA DNE

OB NAKUPU ZIMSKIH PNEVMATIK OPRAVIMO MONTAŽO BREZPLAČNO. Velja do 30.12.2011 AVTO KOLETNIK d.o.o. Kraljeviča Marka ulica 15 b 2000 Maribor (Melje) 02 / 23 40 555 PSC RADLJE ob Dravi Pohorska cesta 17 b 2360 Radlje ob Dravi 02 / 888 00 44 ww.avtokoletnik. com

PREKINITVE NOSEČNOSTI ZARADI RAZVOJNIH NEPRAVILNOSTI PLODA ...

Do leta 2007 smo večino nosečnosti prekinjali z da-janjem prostaglandina F2α intraamnijsko, danes pa vse pogosteje z mifepristonom in misoprostolom. 4 V primerih, ko je nosečnost višja od 22. tedna, pred sprožitvijo poroda plodu vbrizgamo izotonični kalijev klorid v srce (opravimo feticid). 5 V vseh ...