Sputtr.com | Alternative Search Engine

Panaireve

TAKSA PR ZNIEN E HAPSIRAVE PUBLIKE

TAKSA PËR ZËNIEN E HAPËSIRAVE PUBLIKE Baza e taksës për zënie të hapsirave publike është sipërfaqja në m2, e cila vihet në shfrytëzim nga individë dhe ...

ΤΙΤΛΟΣ ΕΚΘΕΣΕΩΝ

6 ALB-KONFINDUSTRIA Rr. Ismail Qemali, P. Fratari, nr.30 Tηλ./fax : 003554 2272290, Tirana, ALBANIA Κινητό : 00355 68 2021 894 f.affairs@konfindustria.com ...

Panairi i Edukimit, Prishtinë 07-09 Maj 2008

Panairi i Edukimit, Prishtinë 07-09 Maj 2008 Një aktivitet i rëndësishëm në sferën e arsimit Të nderuar, CEO po vazhdon suksesshëm me organizimin e Panaireve ...

Healthcare, Medical and Pharmaceutical EXPO Panairi i ...

Healthcare, Medical and Pharmaceutical EXPO Panairi i Shëndetësisë, Mjekësisë dhe Farmacisë www.expomedic.al Supported by the Albanian Ministry of Health Me ...

www.achillesalbaniaclub.it

CURRICULUM VITAE TE DHENA PERSONALE Emri: Suzana Mbiemri:Omeri Datelindja:16.11.1979 Vendlindja:Tirane Shtetesia:Shqiptare Gjinia:Femer Adresa:Rrg.Kavajes;Pll.Condor ...

VIZE PER TURIZEM

VIZE PER TURIZEM Dokumentacioni i nevojshem Me rendesi:_,te gjitha dokumentet e nevojshme ne origjinal duhet_te kene edhe fotokopjen,dhe formulari per vize duhet te ...

KOMUNITETI I AGROBIZNESIT MBËSHTET ARRITJET NË ZHVILLIMIN ...

Agrobiznesi Agrobiznesi E përdyjavshme e pavarur Viti i dhjetë i botimit Nr. 127 31 Korrik - 13 Gusht 2009 Çmimi 20 lekë Botim i Këshillit të Agrobiznesit ...

coverFinal

96 GUIDE TREGETARE E SHQIPERISE ANEKSI D Permbledhje bibliografi. http://www.geocities.com/albaland/ http://www.geocities.com/albaland/ sights/ http://albania ...

2008 Raport vjetor

Hyrje 4 1 Agjencia Kombëtare e Turizmit (AKT ...

PËR NDËRTIMIN

PROVISIONAL INSTITUTIONS OF SELF GOVERNMENT Ligji Nr. 2004 / 15 PËR NDËRTIMIN Kuvendi i Kosovës, Duke pasur parasysh Rregulloren Nr. 2001 / 9 tё datёs 15 maj ...