Sputtr.com | Alternative Search Engine

Pijsh

Ushtrimi gjatë kohës së shtatzënisë

... minuta në javë aq sa të mbushesh mirë me frymë • Ushtro bile tri ditë në javë Veç kësaj: ushtro për ti forcuar muskujt dhe fleksibilitetin 2 herë në javë si për shembull gjimnastikë, zgjatjen e muskujve në shtëpi apo në grupe të udhëzuara në sallat e ushtrimeve Mos harro të pijsh ...