Sputtr.com | Alternative Search Engine

Popullat

Faqe 8

rregullave islame tronditi tërë popullat en shqiptarë, por më së shumti u prekën nënat shqiptare të cilat tani janë në moshë të rëndë.

PLOTSIMI I KRITEREVE POLITIKE KUSHT I DOMËSDOSHËM PËR ...

Por, megjithatë është arritur një koncenzus i caktuar, kështu që Konventa ka të bëjë me çdo pakicë etnike, grupit gjuhësor dhe religjioz e cila vet definohet grup tjetër, e cila paraqet popullat me histori ose paraqet pakicë me rëndësi historike ose kulturore e definuar në regjion të ...

Intervistë me Gjon Tuniqi

Aty më pas e bënë të vetën edhe martesat e përziera mes shqiptarve të këtij fshati me fshatërat për rreth si Letnica, Vërnezi, Shashara të banuara tërësisht me popullat të hershme kolonizuese kroate.

Fetvatë mund të sjellin lumturi por edhe të krijojnë huti

Rasti i shkollës së mesme ekonomike "8 Shtatori" në Tetovë për përjashtimin e nxënëses Kaltrina Etemi, e cila vijonte mësimin me mbules sipas rregullave islame tronditi tërë popullat-en shqiptarë, por më së shumti u prekën nënat shqiptare të cilat tani janë në moshë të rëndë.