Sputtr.com | Alternative Search Engine

Predelave

UNIVERZA V LJUBLJANI

Osnovne stopnje predelave porta so: trgatev, stiskanje, fermentacija in ekstrakcija, stabilizacije sladkorne stopnje, mešanje z vinjakom, zorenje v sodih in nazadnje usteklenič

JAVNI ODVOZ IN ODLAGALIŠČA ODPADKOV, SLOVENIJA, 2002 PUBLIC ...

... brought to the municipal landfill sites Skupna letna količina odpadkov, pripeljana na odlagališča Total yearly amount of waste brought to the municipal landfill sites odlo eni na odlagališču landfilled on landfill sites oddani v postopke odstranitve delivered to the disposal processes oddani v postopke predelave ...

UNIVERZA V LJUBLJANI

ZGODOVINA PROCESA PREDELAVE ČAJA Legenda pripoveduje, da je leta 2750 pred našim štetjem na Kitajskem ivel cesar, ki je pil samo prekuhano vodo.

Market of Olive Residues for Energy - Final publishable report

... English “traditional system” pomace (contains:pomace oil, pulp, pits, approx.25 % humidity) Spanish orujo Italian sansa vergine Greek ελαιοπυρήνας παραδοσιακού συστήµατος Croatian sirova komina maslina Slovenian olj čne tropine tradicionalne predelave ...

Microstructure development of Nimonic 80A superalloy during ...

Optimalni pogoji vroče predelave za industrijsko prakso ležijo med 1000 °C in 1080 °C. Nestabil-na področja vroče predelave, je mogoče najti samo pri deformacijah 0,1 in 0,2 pri visokih temperaturah in velikih hitrostih deformacije. r Ef ErEncEs [1] S a Kai , t., o haS hi, m., c hi na, K., j o -naS, j.j ...

Underground natural stone excavation technics in Slovenia

Tak razvoj je mogoče opaziti v večini razvitih držav Evropske uni-je, še posebej pa v Italiji kot vodilni državi na področju prido-bivanja in predelave naravnega kamna.

RS8461-manual 0-0-0-K

Garancija preneha, če je okvara nastala zaradi: - predelave brez odobritve proizvajalca - neupoštevanja navodil za uporabo aparata. - neupoštevanje navodil za uporabo tega izdelka.

WOOD SPECIES OF THE CENTRAL AFRICAN REPUBLIC: ASH AND SILICA ...

Raziskane vrste iz ekvatorialne Afrike imajo zelo nizko vsebnost silikatov, ki je z vidika obdelave in predelave lesa neškodljiva. Vsebnost pepela preiskanih vrst je bila med 0,07 % ( Pachyleasma tessmannii Harms) in 4,54 % ( Desplatsia floribunda Burret).

Nacionalni jeziki v visokem

300 izvodov • copies To delo je na voljo pod pogoji slovenske licence Creative Commons 2.5, ki ob priznavanju avtorstva dopušča nekomercialno uporabo, ne dovoljuje pa nobene predelave.

IRENA ROGELJ [08857] Osebna bibliografija za obdobje 1978*2010

Prispevek k poznavanju kakovosti ovčjega mleka in možnosti njegove predelave v sir : specialistično delo , (Biotehniška fakulteta, Specialistična dela, 12).