Sputtr.com | Alternative Search Engine

Prindrit

PROGRAMI I MODULIT - LËNDËS "KONTROLLI DHE REVIZIONI"

UNIVERSITETI I PRISHTINËS FAKULTETI I SHKENCAVE TË APLIKUARA NË BIZNES P E J Ë 1 Programi mësimorë, Departamenti K.F.Viti -II (dytë), Semestri 4 (katër) verorë "KONTROLLI DHE REVIZIONI" Prof. As. Dr. Adem Zogjani Pejë; 2009/2010 Miratoi Dekani Prof, Dr. Armand Krasniqi PROGRAMI I ...

Mirë se vini në Zvicër

Përmbajtja 5 Një vend me shumë fytyra Shumëllojshmëri kulturore në hapësirë të vogël 7 Jeta e përbashkët Shanse të barabarta dhe respekt 9 Qytetaret dhe qytetarët e kanë fjalën e fundit Federalizmi dhe demokracia e drejtpërdrejtë 13 Ura për në sukses Rëndësi e lartë e ...

Dr.Laura, një nga 4 kozmologet femra në botë, është ...

Prindrit e Elizës janë profesorë universiteti, babai është shqiptar nga Korça ndërsa nëna daneze dhe jep mësim në universitetin e Suffolk-ut në Boston.

Gushti, muaj i dhimbjes së thellë

Pasi mbaroi shkollën e mesme pedagogjike''Luigj Gurakuqi'' në Elbasan në vitin 1967, punoi në Laktesh, Golik, Vërri, Slabinjë, Zalltorrë, Proptisht, Somotinë.E deshën fort fëmijët, e respektuan prindrit, e vlerësuan kolegët.

Dhuna ne familje dhe ndaj grave

Nëse burri rreh gruan dhe e plagos atë duke e gjakosur dhe ajo ankohet tek të prindrit e sa,. Atëherë burri duhet të apë një shpjegim . Po ashtu në këto tradita kulturore gjënden edhe justifikime të vrasjes së gruas nga burri në kushte të përcaktuara, Burri mund ta vrasë gruan e tij ...

SHERBIMI SHKOLLOR SHËNDETËSOR KANTON OBWALDEN

SCHULGESUNDHEITSDIENST Nese Mjeku ( Dentisti) konstaton ndonji prishje dhëmbësh apo ndonji ndryshim në Gojëdo ti propozohet Prindrit qe tëvazhdohet trajtimi Mjeksori fëmiutë.

Kandidatët për Anëtarësim

Ky fakt ka influencuar mentalitetin e shumë njrëzve edhe në qytet pasi edhe në qoftë se ata nuk kanë arrdhur vetë, kanë qënë prindrit e tyre që janq shpërngulur ose kanë familjarë të afërt që jetojnë ende nga prodhimtaria e vogël bujqësore.

Parapagimi i Alimenteve / Inkasës

... mbi parapagim dhe inkasa e ndihmave të shpenzimeve për fëmijë Komuna e qytetit të Cyrihit sipas ligjit për të rinjtë i 14 qershori 1981 fëmijët dhe të rinjtë, kanë të drejtë të tërheqin, t'i parapaguhen alimentet nderkohë të kenë shërbim falas prej Inkasës po që se prindrit jo me ...

Ligj per Arsimin fillestar, tetevjecar dhe te mesem

Cdo kush qe banon ne nje rajon te tille dhe ka te drejten e votes sipas seksionit 11 te ligjit elektoral te 1 mars 1985 do te kete te drejten te votoje ne kete referendum, cf, seksioni 8-1. Prindrit dhe kujdestaret e femijeve qe ndjekin shkollen fillore kane te drejten te votojne per ceshtje ne lidhje ...