Sputtr.com | Alternative Search Engine

Proizvoditi

TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE GLJIVE SHIITAKE PO ZORANU GRČIĆU

SHII­TAKE ( Lentinula edodes ) Smatra se e iva hii­take apanu poznata e od 2000 godina, a najstarije no svedočanstvo potiče z e re. U japanskim torijskim dokumentima e apisano da e ar i hvalio ovu vrstu gljiva, koju su mu na r donosili tanovnici trva Kju Šu.

PROIZVODNJA GLJIVE BUKOVAČE PRIMJENOM EM TEHNOLOGIJE ...

PRIMJENA EM TEHNLOGOJE U UZGOJU GLJIVA PROIZVODNJA GLJIVE BUKOVAČE PRIMJENOM EM TEHNOLOGIJE (Pleurotus ostreatus) U prostoru gdje se uzgaja mora biti optimalna temperatura i stalna visoka vlažnost zraka.

UVOD INTRODUCTION

Zbog očuvane prirode i okoliša, Hrvatska je u prednosti pred drugim razvijenim zemljama te može proizvoditi ra-znovrsnu hranu visoke kvalitete sigurnu za zdravlje potroš ača.

O POVIJESTI TRAKASTIH TRANSPORTERA ABOUT THE HISTORY OF BELT ...

U tvrtki Sandvik 1901. godine izumljena je i počela se proizvoditi čelična transportna traka (Slika 2. desno). Otada se istra uju novi, lakši i jeftiniji materijali pa su stoga mnogi dijelovi danas izrađeni od plastike.

REGULACIJA NAPONA I KOMPENZACIJA JALOVE SNAGE POMOĆU SVC ...

Ukoliko je injektirana struja fazno okomita u odnosu na napon koji vlada u točki priključka FACTS uređaja, tada će taj uređaj proizvoditi ili trošiti jalovu snagu što je i osnovna svrha tih uređaja [2].

Velika predavaonica Main Lecture Hall

Grabarević Velika predavaonica Main Lecture Hall 16:15 - 16:45 Opsomer G. Proizvoditi ili razmnažati: Veliki izazov modernih muznih krava i kako na to mogu utjecati praktičari To produce or to reproduce: A major challenge for modern dairy cows and how practitioners can intervene herein 16:45 ...

Mladen Franjo - ILIŠTE U ZAGREBU FAKULTET KEMIJSKOG ...

proizvoditi energiju fermentacijom, primjerice proizvodnjom etanola iz glukoze 7. 2.2.3. Razmnožavanje gljiva Razmnožavanje gljiva može biti spolno i nespolno.

MAŠINE ZA OBRADU STAKLA

... D Type of glass tempering furnace with convection heating - L Type of continuous heating glass tempering furnace - B Type of tempering furnance for thin flat glass Ova kalionica je se sastoji od osnovne kalionice za ravno staklo na koju je dodat deo za lateralno krivljenje, te se na njoj mogu proizvoditi ...

Template Vorlage LANXESS

- Moûe se proizvoditi bakar dobrog kvaliteta i dobre profitabilnosti. - Rude, i posebno rudni ostaci i otpad u čvrstom stanju a sa niskom sadrûajem bakra, su sada dostupne za efikasno izdvajanje.