Sputtr.com | Alternative Search Engine

Punimet

www.gjirokastra. org or contact the

Punimet pritet të përfundojn ...

www.gjirokastra. org or contact the Director, Sadi Petrela by

... një pamje të jashtëzakonshme. 70 artizanë nga Gjirokastra dhe e gjithë Shqipëria paraqitën punimet e tyre më të mira, t ...

HARMONIC MAPS BETWEEN ANNULI ONRIEMANN SURFACES

HARMONIC MAPS BETWEEN ANNULI ONRIEMANN SURFACES DAVIDKALAJ Abstract. Let=h (jzj 2) be a metric in a Riemannsurface, where h is a positive real function.

ON QUASICONFORMAL HARMONIC SURFACES WITH RECTIFIABLE BOUNDARY

ON QUASICONFORMAL HARMONIC SURFACES WITH RECTIFIABLE BOUNDARY DAVID KALAJ AND MIODRAG MATELJEVI C Abstract. It is proved that any quasiconfomal harmonic mapping of the unit

Curicculum Vitae- Bujar Fejzullahu- Pjeter Budi

Pothuajse të gjitha punimet e mia kërkimore të deritanishme i takojnë këtyre fushave. Punimet shkencore 1. Bujar Xh. Fejzullahu, A ...

UNIVERSITY OF NEW YORK IN TIRANA Course Syllabus

(Nje dosje me punimet tuaja me shkrim. Kjo do te perfshije punimet e fundit te nje shkrimi pasi te jete korrigjuar nga nje student tjeter, ...

PUNIM SEMINARIK, STUDIMET POSTDIPLOMIKE MASTER-ARIAN HALIMI

Prill, 2007 UNIVERSITETI I PRISHTINËS FAKULTETI I INXHINIERISË ELEKTRIKE DHE KOMPJUTERIKE, DREJTIMI I TELEKOMUNIKACIONIT STUDIMET POSTDIPLOMIKE, MASTER Spread Spectrum Communications Punim Seminarik, Arian Halimi Abstrakti Abstrakti Spread Spectrum Communications është teknikë shumë ...

KEC-Raporti i punes 2010 Draft - PT

punimet e nxënësve. Pas vlerësimit të punimeve është bërë edhe shpallja e fituesve në secilin Rajon të Kosovës. 3. Shpërblimi i punimeve – 135 punimet më të mira nga të gjitha Rajonet e

ON PRECIOUS METAL PRODUCTS

Microsoft Word - T-Ligji per punimet nga metalet e çmuara-anglisht.doc

UNIVERSITETI I PRISHTINËS Fakulteti i Shkencave të ...

1 UNIVERSITETI I PRISHTINËS Fakulteti i Shkencave të Aplikuara të Biznesit - Pejë PLANPROGRAMI MËSIMOR - SYLLABUS Niveli i studimeve BACHELOR Departamenti AB Viti akademik 2010/2011 LËNDA SOCIOLOGJIA Viti III Statusi i lëndës Zgjedhore Kodi ECTS kredi 6 Semestri I Javët mësimore 15 ...