Sputtr.com | Alternative Search Engine

Qendra

Qendra Kombëtare e Licencimit (QKL)

Even easier businesses in Albania! National Licensing Center No more information vacuum, no more wandering from one office to another, no more stacks of documents to fill out, and long hours spent trying to get a license, authorization or permit for your business activity!

PROJECT

Qendra Rinore Atë Lorenc Mazrreku Rr: Nëna Tereze 79 ; Pejë 30 000 / Kosovë www.qralm.org , atelorencmazreku@gmail.com, atelorencmazreku@hotmail.com tel/fax: 039 31 833 30/05/2007 _____ ...

QENDRA SHQIPETARE PËR PSIKOTERAPI POZITIVE

QENDRA SHQIPETARE PËR PSIKOTERAPI POZITIVE ALBANIAN CENTRE FOR POSITIVE PSYCHOTHERAPY Adresa: Kodra e Diellit, Prishtinë, KOSOVË Tel.Fax. + 377 44 113 376, + 381 38 530 ...

QTKM – Qendra për Trainimin dhe Kualifikimin e Mësuesve

CTTQ - The Centre for Teacher Training and Qualification The Teachers' Performance Standards 16 December 2005, Tirana, Albania Teachers' Education in Slovenia Pavel Zgaga University of Ljubljana System of Education in Slovenia Pre-school education (not compulsory) is divided into two stages (age ...

QTKM – Qendra për Trainimin dhe Kualifikimin e Mësuesve

Teachers' Education as a Part of European Higher Education Area QTKM – Qendra për Trainimin dhe Kualifikimin e Mësuesve

NEUE SCHÖNHAUSER FILMPRODUKTION präsentiert in koproduktion ...

NEUE SCHÖNHAUSER FILMPRODUKTION präsentiert in koproduktion mit ON FILM SWR ARTE mit unterstützung von QKK QENDRA KOMBETARE E KINEMATOGRAFISE MEDIENBOARD BERLIN-BRANDENBURG DEUTSCHER FILMFÖRDERFONDS einen film von JOHANNES NABER "DER ALBANER" mit NIK XHELILAJ XHEJLANE TERBUNJA IV AN ...

Gmail - Fw: SPECIAL ISSUE {CHILD LABOUR INT DAY} E ...

Manifestimi eshte pjese e nismave avokuese ne nivel global ne kuader te Dites Nderkombetare Kunder Punes se Femijes. Manifestimi u organizua nga Qendra per Mbrojtjen e te Drejtave te

SUPREME COURT OF KOSOVO - Bulletin of the Case Law

AsnjÎ pjesÎ e kÎtij buletini nuk guxon tÎ shumÎzohet, tÎ ruhet nÎ ndonjÎ sistem deponues, ose tÎ bartet nÎ ÁfarÎdo mjeti elektronik, mekanik, fotokopjim, incizim ose ndonjÎ mÎnyrÎ tjetÎr, nÎ tÎrÎsi apo pjesÎrisht, pa lejen me shkrim nga Qendra Juridike e KosovÎs.

Situational Analysis Report on Child Trafficking in Albania

... in Europe UNDP - United Nations Development Program MoI - Ministry of Interior TIMS - Total Information Management System TACT Program - Transnational Action against Child Trafficking MOLSAEO - Ministry of Labor Social Affairs and Equal Opportunities ILO - International Labor Organization QSHPLI - Qendra e ...

WORLD BLOOD DONOR DAY 2009

Ministria e Shëndetësisë Qendra Kombëtare e Kosovës Shoqata e Dhuruesve të Gjakut Kryqi i Kuq i Kosovës Organizata Botërore e Shëndetësisë Ministry of Health për Transfuzionin e Gjakut Blood Donors Society Red Cross of ...