Sputtr.com | Alternative Search Engine

Rshkrimi

Kur keni shqetësime në zorrë,

*korrik/gusht 2007 plus IBUCLIN tableta (Ibuprofen & paracetamol) PËRSHKRIMI Ibuclin është një analgjezik me veprim anti-inflamator dhe antipiretik PËRMBAJTJA Çdo tabletë përmban Ibuprofen 400mg dhe paracetamol 325mg INDIKIMET Ibuclin përdoret për qetësimin e dhimbjes së lehtë deri ...

EmriEmriEmriEmri Kombesia Kombesia KombesiaKombesia Stat ...

... Shqiperi Shoqeria Shoqeria Shoqeria Shoqeria Komuna e rrethit Detyra Detyra Detyra Detyra Shefe finance Pe Pe Pe Pe Rshkrimi Rshkrimi Rshkrimi Rshkrimi Pregatitja e pasqyrave financiare; ...