Sputtr.com | Alternative Search Engine

Sadnje

AGRICULTURAE CONSPECTUS SCIENTIFICUS

Razmak sadnje je na otvorenom bio 80 cm x 50 cm, a u plasteniku prve godine 70 cm x 50 cm, druge godine 70 cm x 60 cm, a treæe godine 80 cm x 70 cm. Prilikom sadnje u

The Influence of Inter-Row Cover Cropping on Mean ...

Razmak sadnje je 2,8 x 0,9 m, öto ini sklop od 3968 trsova/ha, koji svakom trsu osigurava vegetacijsku povröinu od 2,5 m 2. U nasadu je oblikovan dvokraki sustav uzgoja s visinom stabla od 80-100 cm i prosjenim optereenjem od 25 pupova, uz mjeöoviti rez.

ANALIZA USPIJEVANJA ŠEST VRSTA ČETINARA NA PODRUČJU

Sadnice su bile stare 2 + 0 godina, a razmak sadnje je 1,5 x 1,5 m, odnosno 4225 sadnice po hektaru. Nakon osnivanja ogleda nisu se provodile mjere njege.

Mirisne pelargonije u poljskom uzgoju

Jednokratnom berbom nadzemne biljne mase (111 dana nakon sadnje), u odnosu na dvokratnu berbu (57 i 54 dana nakon sadnje) ostvaruje se znaţajno veši prinos svjeţe herbe i suhih listova te veši udio i prinos eteriţnog ulja.

ULOGA PRIPREME SUPSTRATA U RASADNI˝ARSKOJ PROIZVODNJI

Da se ovakvi neželjeni efekti ne bi pojavljivali u budu¸nosti predlažemo analizu fizikalno-kemijskih svojstava tla kao prvi korak kod podizanja rasadnika ili sadnje biljaka na trajno mjesto uzgoja.

P L A / P R A S T U D I J A selo. DONJI KATUN – OPŠTINA ...

kišom kod sadnje na ravnom i lateralima“kap na kap“ kod sadnje na foliji.Moguće su i druge komb. Od sva tri navedena načina najrsprostranjeniji je „u leje“ dok su druga manje zastupljena,ali

Primjena Fitolife i Zeolita u uzgoju batata

Batat je tijekom vegetacije tri puta folijarno tretiran Fitolife-om, 1,2 i 3 mjeseca nakon sadnje, dok je Zeolit inkorporiran u tlo na poţetku vegetacije (40 g/m²).

Posle upotrebe humusa biljke obavezno obimno zaliti vodom ...

Upotreba i doziranje - Cveªarstvo: prilikom rasaðivanja cveªa humus se meıa sa zemljom u odnosu: 20% humusa, 80% zemlja. UŁeıªe humusa u meıavini nije niŁim ograniŁeno, može se poveªati po želji, sve do sadnje u Łist humus.

VODIČ ZA PROIZVODNJU PARADAJZA

Zemljište za sadnju treba dobro pripremiti (10-15 dana pre sadnje), da bi se zemlja do sadnje slegla. Gustina sadnje mo e biti manja ili veća, u zavisnosti od sorte/hibrida, sistema gajenja, plodnosti zemljišta, ranostasnosti.

MJESEČEV sjetveni kalendar

Rizome dalija i kana čuvajte do sadnje vla ne, a begonije, naprotiv, trebaju prezimjeti u suhom. Biljke koje prezimljuju u zatvoru prostoru ne zaboravite povremeno zaliti.