Sputtr.com | Alternative Search Engine

Shtosh

Russische Volkslieder: Stenka Rasin / Iz za ostrova (Text)

"Shtosh vý tshortý priumýli? Ey, tý, Filka, shut, plyashi! Griyanyem, bratsý, udaluyu na pomyin yeya dushi!" "Was lasst ihr Teufel den Kopf hängen?

I VENDIMEVE GJYQESORE

Po t'i shtosh kësaj shifre edhe 15% që nuk kanë dashur t'i përgjigjen, shifra 40% është alarmante. Në të gjitha këto raste qytetari, i çoroditur nga labirinthi i ligjeve, që në thelb e tyre janë të mira, por që në fakt shpesh herë pengohen të zbatohen nga aktet nënligjore ...

PROVIMI I MATURËS SHTETËRORE 2011 I DETYRUAR V ARIANTI B ...

Tia shtosh barrën e rëndë përmbi supe Këtij pallati që kaq plagë ka Nga vdekjet e përparshme, është e tmerrshme Por pik’së pari duhet të marr vesh

Zbuloni Shqiperine!

Po t'i shtosh ketu edhe mikpritjen shqiptare, karakteristike e ketyre njerezve, vizitoret do te ndjehen si ne shtepine e tyre. Historia dhe kultura shqiptare eshte mbreselenese.

Ne kemi një ëndërr

Po ti shtosh kësajë dhe faktin që, nga 36-drejtore pyjesh në rrethe, 26 janë agronom,(rast unikal ky në historiografinë e pylltarise botërore) del qartë shkaku përse pyjet tona vazhdojnëtë shkojnë drejt degradimit.