Sputtr.com | Alternative Search Engine

Sopiviin

ACS150, ACS310, ACS320, ACS350 and ACS355 MUL1-R1 ...

Asenna ohjauskaapeleiden kiinnikkeet (3a) (katso tehokaapelin läpiviennit) tai jos kaapelit kulkevat suojissa, vaihda kaikki kiinnikkeet sopiviin tiivisteholkkeihin (eivät sisälly toimitukseen).

ACS310, ACS320, ACS350 and ACS355 MUL1-R3 Installation ...

Asenna ohjauskaapelin kiinnike (6a) tai jos kaapelit kulkevat suojissa, vaihda kaikki kiinnikkeet sopiviin tiivisteholkkeihin (eivät sisälly toimitukseen).

A comparative study of first grade teachers ...

Tutkimuksen tulosten mukaan opettajat sekä Suomessa että Yhdysvalloissa uskovat enemmän kehityksellisesti sopiviin kuin epäsopiviin käytäntöihin.

PEIPPOLINNUT

PEIPPOLINNUT 1. Yhdistä peippolintukoiras siihen sopiviin tuntomerkkeihin. URPIAINEN ● ● Pieni keltainen nokka, punainen päälaki. TAVIOKUURNA ● ● Nokka harmaa, rinta ja päälaki punaiset.

TEKNA - PUHALLINHÖYRYSTIMET

Tutustu myös TEKNA yksiköihin sopiviin kompressorilauhduttimiin MCAE * huoneilma +27 °C / 50%, höyrystyminen +5°C, R407C ** vesi +70/+60 °C *** 3 m:n etäisyydellä puhallinaukosta

PELTIKATOT KUNTOON

Aamupäivällä Selmok Oy:n tuotantotiloissa on kiirettä, sillä illalla ovat tulleet pellitettävien kattojen mitat ja nyt leikataan niitä sopiviin muotoihin.

Aidosti vAlmis piippu

Savupellit voidaan sijoittaa juuri sopiviin kohtiin ja tuhkaluukutkin voivat sijaita nuohouksen ja sisustuksen kannalta optimaalisissa paikoissa.

Varaudu talveen

On siis syytä näin syksyllä varata koneelle lumiket-jut tai nastarenkaat valmiiksi ja hiekoitushiekkaa kannellisiin laa-tikoihin sopiviin kohtiin kävelyreittien varrelle.

KIILTO JUOTOSBETONI 600/3

Laajoissa valuissa on vastakkaiselle sivul-le tai sopiviin kohtiin on jätettävä varaukset, josta nähdään muotin oikea täyttyminen ja varmistetaan ilman poistuminen valutilasta.

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE

JÄTTEIDEN KÄSITTELY Jäte kerätään sopiviin, merkittyihin säiliöihin ja hävitetään paikallisten ja kansallisten säädösten mukaisesti.