Sputtr.com | Alternative Search Engine

Upljani

Velika Gospa 2003 - Newsletter

upljani i osoblje upe sv. Jeronima u mojim su mo-litvama, molim sjetite se mene i čikaške nadbisk-upije u svojim molitvama. Page 3 G RAND M ARSHAL K ATA I F RANJO M ULAC P ISMO KARDINALA G EORGEA Kata i Franjo su upljani sv.

EXALTATION OF THE HOLY CROSS September 14, 2008

V torek 7. oktobra ob 7:00 zvečer bomo v vsaki upniji naše Collinwoodske skupnosti imeli isto časno javni sestanek da razpravimo z našimi cenjenimi upljani presojo in predlog naše ekipe pri skupnosti upnij, glede bodočnosti naših upnij.

VELI KA GO SPA NEWSLETTER

Obitelj Kraljevi¸ su dugogodišnji upljani svetog Jeronima kao i hrvatske upe Srca Isusova u Chicagu, te ˛esto dobrovoljno poma u i vrlo su aktivni u društvenom ivotu same škole kao i upe.

St. Vitus Catholic War Veterans Post 1655

upljani Sv. Vida se ele zahvaliti članom St. Vitus Catholic War Veterans Post 1655, ki so pokrovitelji današnje maše v spomin padlih soborcev .

Dijete nam se rodilo

S ovim mislima svima Vama dragi upljani i čitatelji lista Zvona Delorite neka su sretni i blagoslovljeni Bo ićni i Novogodišnji blagdani! Vaši fratri i časne sestre Riječ urednice Miljenici Bo ji sretan vam Bo ić!

U ovom broju čitajte:

3 Glasnik Svetog Jurja Uvodna riječ - Bo ićna poruka Dragi upljani Znamo iz iskustva da svaka radost u ivo-tu podijeljena sa drugim čovjekom dvostruka je radost.

UPEČJA VAS SKOZI ČAS

Z njimi so domači duhovnik, njihovi upljani s šolarji vred. Vsa zbrana dru ba poje litanije, pa tako prisrčno, da človek pozabi, da ivi na zemlji.

Stanovništvo hrvatske nacionalnosti na Kosovu - Janjevci

U to vreme i kasnije, do početka XVIII veka, u upi i njenoj okolini nije bilo Albanaca, ali je, kako izgleda, u bli-zini boravio veći broj janjičara kojima upljani nisu plaćali danak, jer su se bavili rudarskom privredom, što ih je, po turskim zakonima, oslobađalo plaćanja da bina.

za pdf glasnik 76

upljani iz Rijeke odlaze na Kastav, odakle se lijepo vidi cijeli Kvarnerski zaljev. A na tom bre uljku je i crkva sv. Jelene Kri arice. Blagdan Kri evica, uvelièali su kardinal Vinko Puljiæ i biskup Franjo Komarica, naši dragi gosti koje smo s radošæu išli poslušati i koji su nam uvijek jedna veza ...

www.ika.hr

(IKA) - Prigodom 58. obljetnice krvavog i muèkog pohoda èetnièke vojske kroz upu Vinjani, upljani te drevne upe smještene nadomak Imotskog postavili su prigodnu spomen ploèu koju je 4. o ujka sveèano blagoslovio upnik u Vinjanima fra Denis Šimunoviæ.