Sputtr.com | Alternative Search Engine

Varmeste

DEN STORE SKOTESTEN

Anbefales på det varmeste som allround-sko og på lettere ting i fjellet. Friksjonen og heel-hook-egenskapene er etter vår mening ikke er så bra som den kunne vært.

Technical Report 11-04

Tasiilaq 1,1°C (-1,7°C) endte som den anden varmeste. Danmarkshavn -11,3°C (-12,3°C) i det nordøstlige Grønland, endte derimod et stykke vej fra rekorden.

God service er ikke bare var mebehandling!

God service er ikke bare var mebehandling! Hos Bodycote Varmebehandling A/S har det nye fælles IT-system skabt muligheden for at holde vore kunder fuldt ud informerede om deres emner til varmebehandling - pr. automatik!

Skrekkpropagandaen øker før klimamøtet

Vi får stadig høre at det vil bli varmere og at de siste 10-15 årene har vært de varmeste vi noen gang har hatt. At temperaturen ikke har steget de siste 10 årene og nå t.o.m. synker spiller ingen rolle.

TAK FOR

Takkekort.pub. T AK FOR OPMÆRKSOMHEDEN M ED DE VARMESTE HILSENER Tak for opmærksomheden

...og vejret i 2008

Rapporten, der hedder DMI Teknisk Rapport 09-01 er tilgængelig på dmi.dk. Globalt blev 2008 det tiende varmeste registreret Forskellige analyser lavet af førende centre rundt omkring i verden placerer den globale gennemsnitstemperatur i 2008 for Jordens overflade mellem de 10 varmeste registreret.

KLIMASIRKUS?

helt logisk at de siste årene var de varmeste. For det tredje: Hvis man deler 130 år inn i 13 like 10-årsperioder er det 1/13-dels, eller 7,7 %, sjanse, for at den siste perioden var den varmeste,

KLIMAÆNDRINGER 2001 DEN VIDENSKABELIGE BAGGRUND

• På globalt plan er det meget sandsynligt 7, at 1990-erne var det varmeste årti og 1998 det varmeste år i perioden med instrumentmålinger siden 1861 (se figur 1a). 5 Temperaturtendenserne er generelt rundet op eller ned til nærmeste 0,05°C per tidsenhed.

DESITEK A/S

Jeg kan derfor kun pA det varmeste anbefale annoncemedier til andre, som mdtte have brug for denne service. Med venlig hilsen DESITEK A/S 111

hevucweb.herninghfogvuc.dk

Godt nok er der et udsving mellem varmeste og koldeste måned på omkring 10 grader, men som regel vil udsvinget være meget mindre. Ørken, tørke og regntid Mængden og tidspunktet for nedbør kan fortælle os noget om, hvordan der ser ud på det sted hydrotermfiguren er fra.