Sputtr.com | Alternative Search Engine

Veshje

Group I: The Alkali and Coinage Metals

1 Group I: The Alkali and Coinage Metals BY J. L. WARDELL 1 A1 kal i-Metal Compounds 1.1 In the presence of LiOCH2CH20Et, M (M=Li or K) and RH (R=Anth or PhCH=CHPh) provide (r,a 1 .O M) RH-', M' in hydrocarbon media.'

Suvatim i thatë dhe veshje muri konst. Knauf

1 Suvatim i thatë dhe veshje muri konst. Knauf W61 W611Suvatim i thatë me pllakë gipsi W624Suvatim i thatë me termopllakë MF (fibër minerale) W631Suvatim i thatë me termopllakë PS (polisterol) W623Veshje muri me profil CD 60x27 dhe një shtresë pllake W625Veshje muri me profil CW dhe ...

KORÇA KU DUA TE JETOJ

2 Drama "Ju ftojmë në dasmën e babait" trajtoi situata komike të një familje të varfër, ku pamundësia ekonomike e detyroi këtë familje të bëjë gjithçka për të mbijetuar.

Kostumografia në Kosovë

Dhe, konstatim nga shkrimet e të përmendurve është se Kosova është trevë e pasur me veshje popullore, që karakterizojnë kohë të ndryshme, e të cilat nga ndikimet e kohëve moderne, e sidomos nga ndikimet e lëvizjeve të popullatës kah shtetet e perëndimit, dukshëm ka rënë interesimi ...

FIER REGION

72 Etnografia,veshje tradicionale..... 72 Guzhina tradicionale..... 80 Gjuetia.....

E DETAJUARA TE OFERTES

mermere, Nr EMERTIMI NJESIA SASIA CMIMI ( leke) 1 m2 1 450 2 m3 1 600 3 Veshje e shtrese ne banjo me pllaka(me materialin tone ) m2 1 650 4 Prerje e vendosje plintusa ml 1 150 5 m2 1 1500 6 m2 1 1500 7 Shtrese nivelimi ( punetori + material derri h=8cm) m2 1 600 8 Hidroizolim me leter katrama 2 duar (punetori) m2 1 400 9 Hidroizolim me ...

Biznes

prodhues veshje prej lëkure tel: +90 232 842 62 10 email: nevin@sevimlideri.com > NUem TeKsTiLe eksportues tekstilesh adresa: cumhuriyet cad.doruk is mrk.

STUDIME ETNOLINGUISTIKE, FOLKLORIKE DHE SOCIOLINGUISTIKE PËR ...

Shqiptarët e preferonin ngjyrën e bardhë të veshjes, duke nisur nga plisi që në këto anë quhet edhe ksulë, qeleshë, qeçe, kajuke etj, e deri te pjesët tjera të veshjes siç janë: xhamadani, mintani, tirçit dhe në veshje tjera, ku ngjyra e bardhë është e kombinuar me ngjyra tjera.

MARREVESHJE PER TREGTINE E LIRE NDERMJET QEVERISE SHQIPTARE ...

21 4420 Mozaik ne dru e zbukurime te brendshme ne dru; kutite e tualetit apo te takemeve te ngrenies, e artikuj te ngjashme prej druri; statuja e ornamente te tjera, prej druri; artikujt prej druri te mobiljeve qe nuk futen ne Kapitullin 94 4421 Artikuj te tjere prej druri 6405 Veshje te tjera kembe 6406 ...

REPUBLIKA E SHQIPERISE

Drejtoria e Spitaleve ka marre masa per sigurimin me veshje te trasha per dimer dhe veshje te lehta per vere te pacienteve. Gjithashtu per çdo te semure jane sigururar rezerva per veshje te brendeshme.