Sputtr.com | Alternative Search Engine

Vjetorit

NGJARJET E PRITSHME 1

kujtimin e baritonit tonë të shquar Kristaq Antoniu me rastin e 100 vjetorit të lindjes. Për fituesit e këtij edicioni u mundësuan bursa studimi nga Ambasada Italiane.

Komunitet Dossier Marekting

Para pak ditësh në qytetin Sint-Niklaas të Belgjikës, me rastin e përfundimit të vitit shkollorë dhe 10 vjetorit të punës së shkollës shqipe në kët ...

Cirku i Metropolit, Metropolit, në prag të 50-vjetorit 50 ...

E shtunë, 19 shtator 2009 18 R evista "People", në edicio nin e saj spanjoll, ka aku zuar fotografin shqiptar Fadil Berisha, për favorizim të zgjedhjes në finale të "Miss Alban ia" dhe "Miss Kosova", përkatës isht Hasna Xhukici dhe Marig-ona Dragusha.

Revista „Pavdekësia“, Nr. 52 MESAZH URIMI-Drejtuar ...

Revista „Pavdekësia“, Nr. 52 MESAZH URIMI-Drejtuar Organizatës së Veteranëve të LANÇ të Popullit Shqiptar me rastin e 50 vjetorit të krijimit të saj

Përshkrim i shkurtër rrethe shënimit te 100 vjetorit te ...

Përshkrim i shkurtër rrethe shënimit te 100 vjetorit te Kuvendit te Isniqit Arsyetim: Kjo ngjarje kishte mbetur ne hijen përshkrimeve historike e per fat të keq edhe ndryshimeve mbi një te vërtet e cila për kohen dhe njerëzit qe organizuan ketë ngjarje dhe te tjerat qe pasuan pas ...

Mbrohen historia dhe ligjshmëria e pavarësisë

Faqe 4 Krerët e Qeverisë "zhven-dosen" në parti Shtojca Sigali e Bashkimi kryejnë gjysmën e punës Red Bull shfaqet "me krahë" në Kinë Humanisti Kuqi Faqe 22 Ulpiana, vetëm një për qind në dorë të shtetit Krasniqi pranon, Tadiqi ka bërë dekla - ratë politike Faqe 3 Arbëri Faqe ...

KRYEKISHA E SHËN GJERGJIT KËNDON LITURGJINË E 1OO-të TË ...

MESHA E 100- VJETORIT NË KRYEKISHËN ORTODOKSE SHQIPTARE TË SHËN GJERGJIT Ditën e diel më 28 shtator 2008 kryekisha e Shën Gjergjit zhvilloi Meshën e 100- vjetorit t ë liturgjisë së shenjtë në ...

Kypublikimështërealizuarmepërkrahjenzemërgjerëtëpopulli ...

Kremtimi i 10 Vjetorit të P romovimit të Sundimit të Ligjit në K osov ...

Dimër i ashpër në Mokër, dëbora në Senisht deri në 1 m

Shkurt 2010 1 1 1 1 1 MOKRA Viti i njëmbëdhjetë i botimit, Mujore, Nr.2-3 (130-131) Shkurt 2010 gazetamokra@yahoo.com Kryeredaktor: FLORI SLATINA www.poradeci.com/mokra ÇMIMI 20 LEKE Si dhe përse u burgos Haki Slatina, "Martir i Demokracisë" ME RASTIN E 15-VJETORIT TË VDEKJES (SHKURT 1995 ...

Tiranë më 17 shkurt 2011

Tiranë më 17 shkurt 2011 Fjala e Presidentit të ADSHProf. Dr. LisenBashkurti, drejtuar pjesëmarrësve Tënderuar deputetëdhe përfaqësues tëinstitucionevemëtëlarta tështetit, Tënderuar përfaqësues tëtrupit diplomati tëakredituar nëTiranë, Tënderuar përfaqësues akademikë ...