Sputtr.com | Alternative Search Engine

Zgjedhore

Krahasim i sistemeve zgjedhore në rajon

4 1. HYRJE Shtete të ndryshme demokratike aplikojnë sisteme të ndryshme për zgjedhjen e institucioneve përfaqësuese siç është parlamenti.

QARKU: Fier ZGJEDHJET PËR ORGANET E QEVERISJES

Nr. Emri Mbiemri Atesia Datelindja Adresa shifrore zgjedhore Kodi i z.gj.c. Kodi i Q.V. Numri i ndertesës 1 Eduart Abdullai Sefedin 11 / 05 / 1974 155 3047 888 2 Fatime Abdullai Luto 26 / 03 / 1951 155 3047 144 3 Sefedin Abdullai Haxhi 07 / 06 / 1946 155 3047 144 4 Silvana Abdullai Belul 14 ...

KOMISIONI QENDROR I ZGJEDHJEVE

komisioni qendror i zgjedhjeve number of winning candidates accordiong to political parties winning candidates from single-member zones winning candidates from proportionally seats i. partia aleanca demokratike 1.

DHUNA ME BAZË GJINORE

3 Përkufizime dhe Llojet e Dhunës me Bazë Gjinore PËRMBAJTJA Hyrje PJESA E PARË DHUNA ME BAZË GJINORE SI FENOMEN SHQIPTAR E BOTËROR 1. Kapitulli I Përkufizime dhe Llojet e Dhunës me Bazë Gjinore 1.1 Përkufizim i " Dhunës me bazë gjinore" 1.2 Llojet e dhunës me bazë gjinore 1.2.1 ...

Lista e kandidatëve të subjekt politik List kandidata ...

ZGJEDHJET PËR KUVENDIN KOMUNAL200 IZBORI ZASKUPŠTINU OPŠTINE 200 9 9 Komuna: Opština: Viti Vitina Republika e Kosovës Republika Kosova - Republic of Kosovo

ADMINISTRIMI DHE QEVERISJA NË KOSOVË

INSTITUTI KOSOVAR PËR KËRKIMEDHEZHVILLIMETË POLITIKAVE Seria për kërkime politike BOTIMIVEÇANTË Prishtinë/Gjenevë, qershor 2005 Ribotim ADMINISTRIMI DHE QEVERISJA NË KOSOVË Mësimet e mësuara dhe ato që mbeten për tu mësuar Tërësia e Kompetencave Rehabilitimi i shoqërive të ...

APRIL€2006 This€publication€was€produced€for ...

APRIL€2006 This€publication€was€produced€for€review€by€the€United€States€Agency€for€International Development.€It€was€prepared€by€the€National€Center€for€State€Courts.

PROGRAMET ZGJEDHORE TË PARTIVE POLITIKE DHE REFLEKTIMI I ...

programet zgjedhore tË partive politike dhe reflektimi i tyre nË punimet e kuvendit reflection of electoral party programs in the national assembly proceedings janar - january 2009

Platformat Zgjedhore — Forumi Civil 2005—

Platformat Zgjedhore — Forumi Civil 2005— Ky publikim u bë i mundur me mbështetjen e dhënë nga Agjencia e Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar, sipas termave të CA182-A-00-04-00104-00.

VEZHGIM STUDIMOR MBAREKOMBETAR ME ANETARET E KOMISIONEVE ...

VEZHGIM STUDIMOR MBAREKOMBETAR ME ANETARET E KOMISIONEVE ZGJEDHORE TE QEVERISJES VENDORE DHE ZONAVE ZGJEDHORE 2001 Rezultatet e Vezhgimit te IFES Vezhgim i kryer per Komisionin Qendror te Zgjedhjeve, Shqiperi Pergatitur nga: Fondacioni Nderkombetar per Sistemet e Zgjedhjeve, Shqiperi Prill 2002