Sputtr.com | Alternative Search Engine

Zmerne

Vpliv protivnetnega zdravljenja zglukokortikosteroidi na ...

Protivnetno zdravljenje zinhalacijskimi glukokortikosteroidi velja za najbolj u~inkovito zdravljenje zmerne in hude kroni~ne astme pri odraslih in otrocih.

VPLIV NAJDB ELEKTROMIOGRAFSKE PREISKAVE NA IZBIRO IN IZID ...

Preiskovanci, ki so navajali hujše težave pred EMG preiskavo, so bili pogosteje zdravljeni bolj invazivno (ordinalna multivariatna regresija: p = 0,05); operiranih je bilo 29 % preiskovancev, ki so svoje težave opredelili kot blage ali zmerne, in 68 % preisko-vancev, ki so težave opredelili kot ...

GRIPA IN PREHLAD

RAZLIKE MED GRIPO IN PREHLADOM: Simptomi Prehlad Gripa zvišana telesna temperatura redko Nenadoma visoka, T=38,8 do 40° C glavobol blag do zmeren izrazit bolečine v mišicah in sklepih blage do zmerne izrazite utrujenost, slabotnost, izčrpanost blago izrazito voden nosni izcedek značilen manj značilen zamašen nos ...

EPAR-EMA/58754/2010

Raztopina za injiciranje se uporablja za kemoterapije, ki so ali močne (kot je cisplatin) ali zmerne povzročiteljice slabosti in bruhanja (kot so ciklofosfamid, doksorubicin ali karboplatin).

Tehni*ni list

V primeru izolacije tal na terenu in izvedbe klasi*nega plavajo*ega estriha so te ploö*e namenjene za zmerne tla*ne obremenitve, kjer koristna obremenitev tlaka ne presega 2 kPa.

Ko se vzpon konča, se pot zoži in po gozdni poti ...

Do Katarine hodimo skozi gozd po makadamski cesti in po približno poldrugi uri zmerne hoje prispemo do Katarine. 9,0 km / 3 00 h V središču vasi zavijemo desno v strm klanec.

STAROSTNA DEMENCA DEMENCA

STADIJ – ZMERNE SPREMEMBE  Zmanjšan spomin tudi za pretekle dogodke  Motnje razumevanja, ponavljanje stavkov in besed  Govor ni tekoč  Pomanjkanje orientacije  Motnje pri prerisovanju likov in risanje ure  Vedenjske in psihične motnje (blodnjavost, halucinacije, depresija ...

Povzetek EPAR za javnost - Ebixa

V dveh študijah blage do zmerne bolezni so imeli bolniki, ki so prejemali zdravilo Ebixa, po 24 tednih manj hudih simptomov, merjeno z globalnimi in kognitivnimi merili.

Turistično društvo GORA SV. MIKLAVŽ

Lahko pripeljete z avtom iz Buča preko Hruševke, iz Šmartna, pa je eno uro zmerne hoje. Gora vam nudi odlične izhodiščne poti za skupine pohodnikov, kajti vzponi so blagi in pot ni naporna.

AKNE

Zmerne do hude vnete akne pa pogosto puščajo brazgotine, ki pa niso vedno samo fizične; akne lahko predstavljajo velik čustven stres za mladostnike, ki se lahko umaknejo vase.