Sputtr.com | Alternative Search Engine

Dashtun

Tirana zbukurue me dy xhami të reja

VLLAZËN TË DASHTUN! Për të marrë vesht ç’do me thanë xhami le të këndojmë ketë ajet të Kur-anit të Naltë: Tirana zbukurue me dy xhami të reja

Tekste këngësh kishtare liturgjike

Ref.: O Virgjin nanë e dashtun , o shpresa jon Mari, der n’qiell po ka mu ndi urata, urata që t’nderon. Dita sot që asht tuj shkue . ka m’eu kthy n’mëngjes me ...

PROVIMI I MATURËS SHTETËRORE 2010

kemi nëpër shtëpia, nëpër votra, ka një ose ma tepër të këtillë të dashtun dhe t’urrejtun përnjëherësh. Nushi e din që dhe baba i tij s’ka faj se asht ...

Me të vërtetë, unë jam mëshirë e dhuruar „

Veç këtyne, vllazën të dashtun, shpirti ka edhe shum mundime tje-ra qi tê dahet prej këtij trupi: Sëmundjet e ndryshme qi e ligësh-

TAHIR ZAIMI Lidhja e II° e Prizrenit dhe lufta heroike e popullit ...

DY FJALE PER LEXUESAT E DASHTUN Me botimin e kësaj vepre modeste kam synue me vue në dukje përpjekjet e Organizatës popullore të « LIDHJES S'II° TE PRIZRENIT ...

Revistë informative, kulturore e shoqërore, Ulqin e enjte më 5 ...

vendin tonë të lar gët e të dashtun. Jemi tue vërejtë ndryshime të mëdha edhe në jetën e mirëkenien tuej. Na gëzon pamasë fakti i një

KY ISHTE KLERI KATOLIK SHQIPTAR

“....Të dashtun Vllazën e Motra! Sa herë në të kaluemen ju asht dashtë me ruejtë identitetin tuej. Me një angazhim të tillë, sikur edhe vetë ky shesh na e kujton, u ...

PROVIMI I MATURËS SHTETËRORE 2010

kemi nëpër shtëpia, nëpër votra, ka një ose ma tepër të këtillë të dashtun dhe t’urrejtun përnjëherësh. Nushi e din që dhe baba i tij s’ka faj se asht ...