Sputtr.com | Alternative Search Engine

Niinkuin

M niinkuin matematiikka

M niinkuin matematiikka. niinkuinmatematiikka SimoK. Kivelä Lukiotasonmatematiikantietosanakirja Versio1.12/10.08.2000 Sisältö Hakemisto Taustat SimoK.

M niinkuin matematiikka

ESITIEDOT : määrättyintegraali KATSOMYÖS : integroimistekniikkaa, pinta-alojajatilavuuksia M niinkuin matematiikka . Pinta-alojenjatilavuuksienlaskeminen 1/6 Sisältö Hakemisto E SITIEDOT : määrättyintegraali K ATSOMYÖS : integroimistekniikkaa, pinta-alojajatilavuuksia Tasoalueenpinta ...

A niinkuin Artukainen

T EKSTI JA KUVAT : H EVOSET JA R ATSASTUS -LEHDEN TESTIRYHMÄ Rats as tusk oulutestaajat Ratsastuskoulutestaajat Turu Turu ssa ssa 52 R atsastus 8/05 A niinkuin Artukainen T allille on helppo saapua niin jul-kisilla kulkuvälineillä kuin omal-la autollakin.

Hän kasvoi Herran edessä kuin vesa niinkuin juuri kuivasta ...

Hän oli ylenkatsottu ihmisten hylkäämä kipujen mies, sairauden tuttava me pidimme Häntä rangaistuna Jumalan lyömänä, vaivaamana

MISSIO SAVO 28.5.2005 Osman koulu Raamattutunti Väinö Hotti

Sillä tuhat vuotta on sinun silmissäsi niinkuin eilinen päivä, joka meni ohitse, ja niinkuin öinen vartiohetki. Sinä huuhdot heidät pois; he ovat kuin uni, ovat kuin ruoho, joka aamulla kukoistaa: aamulla se kasvaa ja kukoistaa, mutta illalla se leikataan ja kuivettuu" (Ps.90:3-6).

LOW-POWER PFC AND FORWARD CONVERTERS - METHODS TO IMPROVE ...

"Taide on yksi luonnon monista ilmaisukeinoista, niinkuin leivosen laulu, niinkuin myrskyävä meri, niinkuin tuulen humina puissa. Tästä seuraa, ettei taiteen tarkoitus voi olla jäljitellä luontoa, vaan tulkita sitä" V.A. koskenniemi,Matkasauva, WSOY Porvoo 1926, s.

Oulu-hoitoisuusluokitus ja hoitohenkilökunnan ajankäyttö ...

Hoitohenkilökunta ei voi toteuttaa hoitotyötä niinkuin haluaisi. Hoitotyön laadun varmistamiseksi tarvitaan riittävä ja osaava hoitohenkilökunta, työssäjaksamisen näkökulma on korostunut.

Seitsemän lampunjalkaa - Tyatira

1 Seitsemän lampunjalkaa - Tyatira Tutkikaamme Ilmestyskirjan lukua 2 ja tänä iltana luemme jakeesta 18 lähtien: "Ja Tyatiran seurakunnan enkelille kirjoita: 'Näin sanoo Jumalan Poika, jolla on silmät niinkuin tulen liekki ja jonka jalat ovat niinkuin kiiltävä vaski: Minä tiedän sinun ...

Mika

Waltari kuului 1920-luvun Tulenkantajiin Yön suurissa tanssisaleissa hien tuoksu ja puuterin oli sairaan kiihkeä niinkuin minun sielunikin.

VUORISAARNA

Näin ollen tulette vielä täydellisiksi, niinkuin teidän taivaallinen Isänne on täydellinen. X. HYVÄT TYÖT JA PAASTO. VI. 1. Kavahtakaa, ettette suorita lainmukaisia tekojanne ihmisten edessä sitä varten, että he teitä katselisivat; muutoin ette saa palkkaa Isältänne, joka on taivaissa.